Jump to content

Προτάσεις για AMD

anonymous-root

Recommended Posts

Λοιπόν ο θείος θέλει να πάρει πι-σι και μου ανέθεσε να του κάνω σύνθεση. Επειδή ψιλοέχω χάσει τη μπάλα με τους επεξεργαστές θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Κατ' αρχήν θέλω να του προτείνω AMD. (Intel έχω πάρει!)

α) Να πάω σε πλατφόρμα 754 ή 939 (μάλλον 939 λέω εγώ)

β) Ποιός επεξεργαστής είναι προσιτός από άποψη κόστους/απόδοσης/αντοχής στο χρόνο (μαξ 200 ευρώ)

γ) (κυριότερο). ΜΗΤΡΙΚΗ: θέλω μια μητρική που να είναι σταθερή και δουλεύει απροβλημάτιστα. Καλές θεωρώ gigabyte k asus ή έχουν αλλάξει τα πράγματα;

Από chipset τι να προτιμήσω; (προσωπικά δεν μου "κάθονται" τα chipset tis nvidia, από εμπειρία σας είναι τελικά αξιόπιστα;)

Η δουλειά που το θέλει είναι κυρίως χρήση γραφείου, κανένα λογιστικό πρόγραμμα, καμμιά ταινία dvd, άντε και κανένα παιχνίδι.

overclocking και power user usage δεν παίζουν!

Από οθόνη η lg 19" είναι οκ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

lg 1915 αν δε θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα.

Αυτές τις μέρες δεν υπάρχει φθηνότερος επεξεργαστής από τον 3000+ 939 στα 150 τελική με ψύκτρα και 3 χρόνια εγγύηση. Σε λίγο καιρό πρέπει επιτέλους να έρθουν και οι σέμπρονες για 939 με σαφώς μικρότερο κόστος κτήσης.Μητρική προσωπική μου αγαπημένη αυτόν τον καιρό η άσροκ 939 dual-sata2 με το ολοκαίνουργιο Uli και 70 περίπου ευρόπουλα.

Το 754 πέθανε και η κηδεία του έγινε πριν καιρό, απλά μας το ανακοινώσανε πρόσφατα

Κοιτα αν μπορεις παρε κανενα μεταχειρησμενο απο το site που θα εχει λιγα λεφτα και θ'ανεβαινει αρκετα καλα και εγγυημενα!!!!

Προφανως 939 socket!!!!!!!

M/d an κανεις overclock pare dfi ultra-d αλλιως καμια msi!!!!

Κοιτα αν μπορεις παρε κανενα μεταχειρησμενο απο το site που θα εχει λιγα λεφτα και θ'ανεβαινει αρκετα καλα και εγγυημενα!!!!

Προφανως 939 socket!!!!!!!

M/d an κανεις overclock pare dfi ultra-d αλλιως καμια msi!!!!

Η δουλειά που το θέλει είναι κυρίως χρήση γραφείου, κανένα λογιστικό πρόγραμμα, καμμιά ταινία dvd, άντε και κανένα παιχνίδι. overclocking και power user usage δεν παίζουν!

Απο το 1ο post δεν τον ενδιαφερει τον ανθρωπο το oc. Απλα θελει ενα μηχανημα να κανει τη δουλεια του. Απο μητρικη κοιτα ποια σου προσφερει περισσοτερα πραγματα οπως ποσους δισκους μπορει να παρει, τα usb κτλ και πανω απο ολα σταθεροτητα. Και απο cpu ο 3000+ για αυτα που αποδιδει και την τιμη του ειναι απλα αψογος!

Μα το θεμα δεν ειναι το overclock ειναι με τα λεφτα ενος 3000+ να παρεις εναν 3800+

δηλ over στα 2400 και να γουσταρεις!!!!!!

Αν τον αφησεις μαμα δεν λεει χανει τη γλυκα του!!!!!!

-OT-Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο το oc απλα δεν κανει για την συγκεκριμενη περιπτωση. Και τα δικα μου pc εδω περα oced ειναι. Αλλα αλλο pc γραφειου και αλλο home pc.-OT-

nvidia προτείνετε όλοι ε; έχουν δείξει ότι είναι σταθερά;

Rock solid θα ελεγα

Και εγω με τη σειρα μου σου προτεινω 3000+(μια χαρα θα σου ειναι) και καμμια mobo της MSI

Παντα σε 9393 socket

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά κατέληξα στο εξής

case 70

AMD ATHLON 64 3500+ SOCKET 939 233,5

2 x 512MB DDR PC3200 400MHz 104

FLOPY DISK 8

MSI ATX SOCKET 939 K8N NEO4-F S+L+R 100

TOSHIBA SD-M 1912 16X 24

ΝΕC 3540 60

256MB PCI -EXP MSI GF NX6600LE-TD256E DVI 100

120GB WESTERN DIGITAL WD1200JS SATA II 85

KEYBOARD OEM (MICROSOFT) 25

EIZO L551 330

INTERNAL PSTN V92 56K (CRYPTO) 15

HP PSC 1510 120

SPEAKERS 2.1 15

WINDOWS XP PRO SP2 GR ORIGINAL 150

Επειδή το σύστημα θα αγοραστεί από πλαίσιο θα γίνει αλλάγη στη μητρική με μια ασους. Αυτά. Για την οθόνη εξαρχής είχα προτείνει LG αλλά λόγω έλλειψη είπα να βάλει την ΕΙΖΟ που έχει 0 pixel εγγύηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.