Jump to content

alc882 η sb audigy LS

d|smal

Recommended Posts

ποια ειναι καλυτερη να χρησιμοποιω;; βασικα τωρα εχω την onboard αλλα εχω κ μια audigy ls στην ακρη κ σκεφτικα μηπως ειναι καλυτερη αυτη. στο pc κανω τα παντα κουω μουσικη παιζω παιχνιδια κ βλεπω ταινιες

Το 882 νομίζω χρησιμοποιείται από τις μητρικές που υποστηριζουν το υψηλής ποιοτητας ήχου πρότυπο της Intel (θα βοηθούσε αν μας έλεγες ποια μητρική έχεις). Είναι μια πολύ καλή λύση σαν onboard αλλά νομίζω μια stand alone κάρτα επιπέδου Audigy 2 πάντα θα είναι καλύτερη.

Αν σε ικανοποιεί η onboard κράτα την Audigy για ρεζέρβα, άλλο μηχάνημα ή πούλα την.

Αν δεν σε ικανοποιεί απλά δοκίμασε την Creative.

Σε περίπτωση που παίζεις πάντως πολλά παιχνίδια, η Audigy μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή.

Εβαλα την audigy γιατι παιζω αρκετα παιχνιδια.. ενταξει οχι οτι αλλαξε κ κατι στη ζωη μου η οτι τωρα θα ακουω πιο πολυ μουσικη απλα ετσι για το ****το για να μην καθεται μεσα σε εναν πεντιουμ3.. ευχαριστω πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.