Jump to content

Microsoft Anti Spyware Beta

ZAK

Recommended Posts

Λοιπόν παρακαλώ εντυπώσεις!!!

Έχω winXP Pro + SP2! Με το που το έβαλα έμεινα έκπληκτος! Παραξενεύομαι γιατί είναι της Microsoft μήπως κάτι πάει στραβά! Έκανα scan και μου βρήκε γύρω στα 15 spyware! Μετά κατάλαβα βέβαια ότι μου έσβησε και το eDonkey και kazaa! Παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι από τα πιο cool programs που έχει βγάλει η Microsft! Επιτέλους το www.your-search.com έφυγε και από home page!

Σε site στυλ astalavista ούτε ένα pop up δεν πετάχτηκε σε medium level security!

Υπάρχει άλλο Antispyware + Firewall καλύτερο από αυτό?

Είναι τόσο καλό γιατι ΔΕΝ είναι προιόν της Μ$ ακόμα ;)

Είναι το παλιό καλό GIANT ANTI-SPYWARE

μετά από 2-3 εκδόσεις θα μπορείς να λές ότι είναι Μ$ προίον ...... που δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα

πραγματι μερικα πραγματα τα αφαιρει ενω κατι αλλα προγραμματακια τα αφηνουν..παντως σε αφηνει να διαλεξεις τι θα σβησεις οποτε μπορουσες να μην ειχες σβησει το kazaa &donkey ...ισως αν εσβησες το gain να εφυγαν και αυτα μαζι...who knows!

ναι κατι τέτοιο πρέπει να έγινε! Θυμάμαι ότι μου έβγαλε ερώτηση για να τα σβήσει, αλλά δεν έδωσα σημασία (κάτι έκανα παράλληλα - δεν θυμάμαι)! Πάντως είναι πολύ καλό με έχει ενθουσιάσει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.