stavpal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 Έχω έναν p4 1.9G (478), mobo asus p4te και δεν ξέρω αν μπορώ να τον υποχρονίσω ώστε να ρίξω και τις στροφές για να ακούγεται λιγότερο την νύχτα (άμα το αφήσω να δουλεύει 24/7 δλδ - που μάλλον χλωμό το βλέπω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 αμαρτια κατα τη γνωμη μου να τον υποχρονισεις... στη θεση σου θα εφαρμοζα πανω στην ιδια ψυκτρα ενα 80αρι ανεμηστηρι σε χαμηλες στροφες και θα μουν τζετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Αντι να τον κανεις underclock , γιατι δεν κοιτας πως να κατεβασεις τις στροφες του ανεμιστηρα ?Δοκιμασε με το speedfan (http://www.almico.com/speedfan.php) ή αν υπαρχει επιλογη απο το bios να ρυθμισεις απο εκει τις στροφες του fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Αν βέβαια ο ανεμιστήρας ανεβάζει διακιολογημένα τις στροφές του τότε μάλλον η φθηνότερη λύση είναι το undervoltage-underclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Οκτώβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 αν είσαι οκ απο θερμοκρασίες ρίξε απλά τις στροφές...εγώ prescott έχω 24/7 και είναι αρκετά ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.