mr_t Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 Μετα από μια διακοπή ρευματος παρατηρω οτι ο ενας απο τους δυο σκληρους που εχω (80αρης maxtor) δουλευει σε μιση ταχυτητα.Αυτο το καταλαβα γιατι χρησιμοποιω ενα προγραμμα για virtual drives και αυτο οταν φορμαρει μου εδειχνε ταχυτητες 30ΜB/s ενω τωρα μονο 15Mb/sec.Επισης οταν αντιγραφω αρχεια απο τον ενα σκληρο στον αλλο, πιανει σχεδον τον διπλασιο χρονο απο οτι εκανε, γεγονος που επιβεβαιωνει τις παραπανω τιμες.Δεν παρατηρουνται read-write errors, μονο στην ταχυτητα εχω προβλημα. Επισης, πριν κανα δυο μερες επανηλθε για καμμια μερα στην αρχικη ταχυτητα και υστερα επεσε στη μιση παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 To DΜA-mode είναι ενεργοποιημένο. ΜΠας και τα πανέξυπνα παραθύρια κάνανε την κλασσική φουτουριστική τους κίνηση να σε ρίξουν σε PIOmode??? Από διαχείριση συσκευών θα το δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 To DNA-mode είναι ενεργοποιημένο. ΜΠας και τα πανέξυπνα παραθύρια κάνανε την κλασσική φουτουριστική τους κίνηση να σε ρίξουν σε PIOmode??? Από διαχείριση συσκευών θα το δειςπως το βρισκεις αυτο?που το βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 To DNA-mode είναι ενεργοποιημένο. ΜΠας και τα πανέξυπνα παραθύρια κάνανε την κλασσική φουτουριστική τους κίνηση να σε ρίξουν σε PIOmode??? Από διαχείριση συσκευών θα το δειςDNa or RNa Πιο σώστα DMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_t Οκτώβριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. To DMA μολις το κοιταξα και ειναι ενεργοποιημενο και για τις δυο συσκευες.Αλλα ειδα οτι υπαρχει ενα ερωτηματικο στον SM Bus Controller.Δεν ξερω τι ειναι ακριβως, αλλα μαλλον θελει να ξαναβαλλω τους drivers για τη μητρικη καρτα.Υπαρχει και ενα ερωτηματικο στο PDI Kernel Ports Device driver, αλλα δε νομιζω οτι ειναι σημαντικο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Και εμενα μου το κανει αυτο πολλες φορες μου ριχνει το dma σε pio.Μια επανεκινηση ομως λυνει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.