Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 31, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 μόλις επιστρέψω Αθήνα θα σου στείλω το φιρμ.Οποτε μπορεσεις στειλτο, θα το εχεις με riplock patch σε μια μερα, πριν καν βγει online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=152995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike13abc Νοέμβριος 2, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 hemispaSm.Συγνώμη για το S. Η ηλικία μου θα φταίει και δεν το πρόσεξα :002: :002: Το είδα το link σου.Σε ευχαριστώ για την όλη προσπάθεια.Είμαι εξωτερικό τώρα,επιστρέφω Δευτέρα απόγευμα.Δευτέρα βράδυ θα έχειςτο firmware.Πάντως ρε παιδιά επειδή είμαι καινούριος στα forums (ηλικία γαρ :002: ) έχω μείνει έκπληκτος με το πόση δουλειά γίνεται εδώ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και όπως λένε και οι φίλοι? μας οι άγγλοι:Keep up the good work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Συγνώμη για το S. Η ηλικία μου θα φταίει και δεν το πρόσεξα Νο problem, συνηθισμενος ειμαι στο συγκεκριμενο Είμαι εξωτερικό τώρα,επιστρέφω Δευτέρα απόγευμα.Δευτέρα βράδυ θα έχειςτο firmware. Καλο σου ταξιδι και παλι dont worry, οποτε μπορεις στειλε το. Εξαλλου εχει πλεον βγει το patched fw απλα για verification το χρειαζομαστε.Πάντως ρε παιδιά επειδή είμαι καινούριος στα forums (ηλικία γαρ ) έχω μείνει έκπληκτος με το πόση δουλειά γίνεται εδώ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και όπως λένε και οι φίλοι? μας οι άγγλοι:Keep up the good workΕυχαριστουμε για τα καλα σου λογια .. Τη δουλεια εδω την κανουν στην ουσια τα μελη μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike13abc Νοέμβριος 8, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Hemispasm Σου έστειλα στο μέιλ σου το backup firmware toy LiteOn-SOHD 16p9sv.Να βάλω το hacked firmware η δεν είναι έτοιμο ακόμα?Εχει ρίσκο να αποδημήσει εις Κύριον το drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ok το πηρα Μπορεις να το δοκιμασεις χωρις κανενα προβλημα, αρκετοι το εχουν δοκιμασει ηδη οπως μπορεις να διαβασεις στο προηγουμενο Link. Θα ηταν χρησιμο αν θα μπορουσες να κανεις ενα data transfer test με το Nero CD DVD Speed πριν και μετα την αναβαθμιση του firmware ωστε να δουμε τη διαφορα της αποδοσης. Μπορεις να κρατησεις ενα screenshot απο καθε φορα και να το επισυναψεις εδω ή να μου το στειλεις να το ανεβασω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike13abc Νοέμβριος 9, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Μόλις έκανα update το hacked firmware.http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html#SOHD-16P9SVΟλα πήγαν καλά και το drive δουλεύει κανονικά. :109:Hemi:H πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι διαβάζει κανονικότατα :052: ριπάρειασυγκρίτως γρηγορότερα :119: και φυσικά με περισσότερο θόρυβο :086: αλλά αυτό το περίμενα.Πρεσαριστά dvd-rom εμπορίου πριν min:3x max:8x average:5,?xτώρα min:5x max:12x average:8,?x.Βέβαια εγώ έχω επιλέξει το 12χ διότι με καλύπτει απόλυτα,μπορεις να το βάλεις και στο 16χ :045: Δώσε μου λίγο χρόνο να σου στείλω και τα screenshots που μου ζήτησες από το nero dvd-cd speed.HEMI γίνομαι μονότονος αλλά θέλω και πάλι να σε ευχαριστήσω θέρμα γιά όλη την προσπάθεια σου,τα άλλα παιδιά που έδωσαν τον χρόνο τους σε αυτό το project ένα μήνα τώρα και βέβαια τους codeguys γιά το firmware που έφτιαξαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 11, 2005 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Υοu're welcome Απο οτι βλεπω η βελτιωση ειναι αισθητη. Η αυξηση του θορυβου οπωε ειπες αναμενομενη. Περιμενω οποτε μπορεις τα screenshots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Μόλις έλαβα τα screenhots απο τον Mike - thanx Λοιπόν έχουμε και λέμε: Stock fw & DVD+R Riplock fw & DVD+R Stock fw & pressed DVD DL Riplock fw & Pressed DVD DL Η βέλτίωση ειναι αρκετά σημαντική :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.