Jump to content

Lite-On DVD SOHD 16P9SV ???

mike13abc

Recommended Posts

Παιδιά γειά σε όλους.

Μιά μικρή βοήθεια σας παρακαλώ.

Αγόρασα πρόσφατα ένα DVD-ROM LITE ON SOHD 16P9SV και θέλησα να του

περάσω Firmware για rip unlocked.

Η διαδικασία δεν ξεκινάει καν λεγοντας μου ότι δεν έχω το σωστό drive.

Κοιτώντας προσεκτικότερα είδα ότι το firm ηταν για LITE ON SOHD 16P9S....

χωρίς V στο τέλος.

Αφού έψαξα όλο το ΝΕΤ και την σελίδα της LITE ON δεν βρήκα πουθενά το

drive μου.

Τι στην ευχή γίνεται?

Εχω ένα drive φάντασμα??

maddoctor συνφωνω.Το χω βαλει και γω εδω και καιρο και ειδα διαφορα.Βεβαια απ οτι εχω διαβασει και στο cdfreaks παιζει μεγαλο ρολο και ο συνδυασμος ταχυτητων αναγνωσης που θα κανεις.Δλδ δεν πρεπει να τα βαλουμε ολα στο max,αλλα ειναι μεγαλη διαδικασια το ψαξιμο...Μike προχωρα αφοβα με το firmware δεν νομιζω να σου δημιουργηθει καποιο προβλημα και πληροφοριακα και μονο ριξε μια ματια εδω http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=151762

Παιδιά δεν μπαίνει το firmware.Μου βγάζει το error και με σταματάει εκεί.Δεν μπορώ να προχωρήσω.Πέστε καποιο τρόπο να το παρακάμψω και να κάνω το update. Stelara βοήθα με λίγο με τον hex editor που λες. Vadergr πήγα στην firmware page και κατέβασα το πειραγμένο firm για LITE-ON 16P9S.Δεν μπαίνει ουτε αυτό. Hydrus δεν τίθεται θέμα,θα προχωρήσω στο update μόλις βρούμε τον τρόπο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ γιά την άμεση ανταπόκριση

DISCINFO VERSION : 1.5.5.9

VENDOR : LITE-ON

MODEL : DVD SOHD-16P9SV

REVISION : F$01

VENDOR SPECIFIC : Aug09 ,2005

LOADING MECHANISM : Tray

NUMBER VOL. LEVELS : 256

BUFFER SIZE : 254KB

INTERFACE : ATAPI

RPC2 SCHEME : YES

STATUS : Not Set

USER CHANGES : 5

VENDOR CHANGES : 4

Stelara αυτό είναι το drive και αυτό το φιρμ

http://codeguys.rpc1.org/firmwares/dvdrom/16P9S.FS07-FS09.rar

post-376-1442174241,7064_thumb.jpg

Το εψαξα λιγο και δεν μπορεσα να κανω αυτο που ηθελα . Βεβαια εγω εχω ενα τελειως διαφορετικο DVD , οποτε ειναι λιγο πιο δυσκολο . Αν ειχα το ιδιο , πιστευω οτι θα τα καταφερνα .

Να ρωτησω κατι αλλο ... Εχετε βρει καποιο firmware για το 16P9SV ??? Απο εκει πρεπει να αρχισω .

Στελάρα,έφαγα όλο τον ιστό,δεν βρήκα κάτι.

Προσπαθώ με κάποια utils να κάνω extract to firmware που έχει

πάνω.Αν τα καταφέρω και δεν το αχρηστεύσω το ρημάδι

θα σου ποστάρω το firmware na το δεις.

Στελάρα,έφαγα όλο τον ιστό,δεν βρήκα κάτι.

Προσπαθώ με κάποια utils να κάνω extract to firmware που έχει

πάνω.Αν τα καταφέρω και δεν το αχρηστεύσω το ρημάδι

θα σου ποστάρω το firmware na το δεις.

Ακομη και να το κανεις extract , δε θα μας κανει . Θελουμε επισης ενα αρχειο (ΕΧΕ) που να αναγνωριζει το PSV για να γινει flash .

Επειδη κατα την πορεια χαθηκα λιγο, να ρωτησω ποιο ειναι τελικα το ζητουμενο μηπως μπορω να βοηθησω? Να χρησιμοποιησει τελικα ο Mike καποιο riplock removed firmware ή να κανει extract το υπαρχον fw?

Να αναφερω μονο οτι το 16P9SV που εβαλα στο pc ενος φιλου ηταν το μονο που περασε στον σκληρο ενα κλιπακι απο ενα DVD ανανμεσα στο 16P9S,NEC ND-3500,Pionner DVD-120S.Μike μην κανεις παραξενους πειραματισμους,περιμενε λιγο καιρο και θα βγει f/w σιγουρα για το "V".Aσε που γενικα μου φαινεται να στροφαρει και περισσοτερο...Το FS07/09 παντως που εβαλα στο 16Ρ9S δεν εκανε σχεδον τιποτα

Οντως δε κυκλοφορει καποιο fw ειναι σχετικα καινουριο drive. Οι Codeguys περιμενουν καποιον να κανει dump το firmware για να κανουν patch το riplock - αν θελεις κανε το fw dump και θα το στειλω εγω στα παιδια :)

Επειδη μαλλον απο οτι καταλαβα δεν γνωριζεις ακριβως πως, θα σε καθοδηγησω λιγο

- Κατεβασε απο εδω το lntfw

http://digi.rpc1.org/binaries.php

- Μολις το ξεζιπαρεις και το εκτελεσεις θα δεις την παρακατω εικονα. Επελεξε backup και επεδειξε που θες να σωσεις το bin αρχειο (fw) Πατα start και σε λιγα δευτερα θα εχεις τελειωσει. Στειλτο μου σε ενα Mail και μοις εχω νεα θα κανω ποστ παλι εδω

attachment.php?attachmentid=8649

post-48-1442174251,3769_thumb.jpg

Παιδιά ευχαριστώ και πάλι όλους γιά την προσπάθεια.

hemispam μόλις επιστρέψω Αθήνα θα σου στείλω το φιρμ.

Ηδη το έχω κάνει extract με τον τρόπο που είπες.

Σχετικά με την ερώτηση σου θέλω ένα riplocked removed firmware

γιά ριπαρισμα movies στον σκληρό σε μεγαλύτερη ταχύτητα (τώρα περίπου χ5).Για αυτό γίνεται όλη αυτή η φασαρία.

Κατά τα άλλα μιά χαρα διαβάζει το drive.Κανένα παράπονο.Ευχαριστώ και πάλι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.