Jump to content

Απλά τέλειο???

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Παιδια δεν ξέρω πόσο κάνει ... καπου πιο πάνω ειδα κατι για 300 ευρα... αν κάνει 300 ευρά να κλειδωθεί το thread τώρα... :D

190e ενα lian li pc 70...

50e ένα ψυγειο κυψελωτο Xtreme Nexxos [2πλο γομαρίσιο :D] .. μια αντλια l20 25e [700lt/h οχι 80..] ... 5-10e ενα τανκ

και ένα 50ρικο για μπλοκ σωλήνες ...

Ειμαστε στα 320.. αλλα καμια σχεση ουτε κουτι με κουτι ουτε υδροψυξη με υδρόψυξη.

Χαιρετω την παρεα!! Παιδια το κουτι ειναι αρκετα ομορφο και ο συνδυασμος του με την υδροψυξη σε λειτουργικο σημειο ειναι αυτα που το καθιστουν εξαισιο.

(μεχρι να ανακοινωθει η επισημη τιμη). Αν και πιστευω οτι θα ειναι αρκετα εως πολυ τσιμπιμενη. Αυτο το στυριζω στα εξης δεδομενα.

Εγω εχω αγορασει το VDamier V5000A (Το τελευταιο καλο κουτι της themaltake μεχρι σημερα) και την υδροψυξη της το bigwater.

Κουτι

αν αναλογιστουμε οτι το big water κανει 90 ευρω kai to koyti 165eyro περιπου τοτε το αλλο ακουμπαει σιγουρα την 300αρα και βαλε οποτε το θεμα δεν ειναι μονο το ποσο καλο ειναι αλλα και το πόσο κοστιζει .

παιδια σορρυ με τις φωτογραφιες αλλα δεν ξερω να τις κανω μεγαλυτερες για το σιτε μου τις απορριπτει.

post-1229-1442174241,3462_thumb.jpg

post-1229-1442174241,3628_thumb.jpg

post-1229-1442174241,3724_thumb.jpg

Παραθετω την προσωπικη μου εμπειρια:

Πηρα το ετοιμο κιτ της astek απο multirama αυτο με τα 100 ευρω.

Αλλαξα το block μ'ενα του eleven και μια αντλια λ30 το ψυγειο εμεινε ιδιο!!!!!

Λοιπον ειδα 5 βαθμους κατω!!!

Φανταστητε τι θα γινει αν παρω καλυτερο ψυγειο και πιο δυνατο ανεμηστηρα!!!!!!!!!!

Για το λογο αυτο λεω κανε ενα custom απο την αρχη να γουσταρεις με τη μια!!!!!!!!!!!!!

"This case can be found at many online for as much as $399.99...

...this is a very expensive case, but it is definitely not your typical box. The Tai-Chi should last a very long time and give you almost infinite possibilities for arranging your front drive bays and endless other components."

Από το review σε αμερικάνικο site.

Εμενα αυτο που μου αρεσε παρα πολυ ειναι οτι ο πατος του ειναι με πλεξι!!!!!!

Κοβεται ευκολα και μπορεινα μπει μεγαλο ψυγειο!!!!!!!!!!!!

Καλο φαινεται αλλα ακριβο!

• 2 weeks later...

ξέρετε μήπως ποτε θα το δούμε στην αγορά γιατί σε πλαίσιο-"μουλτιραμα" δεν έχω δει tpt τέτοιο ακόμα...τα 400 ευρώπουλα είναι σίγουρα???Και πάντα μιλάμε με w/c η χωρίς???Είδα κάτι που με "σταναχωρισε"..κάτι φωτός που το έδειχναν αντί να έχει w/c στην θέση είχε 2 fans άμα έχει 400 euro χωρίς w/c είναι εξευτελιστικά ακριβό...!!!

• 2 weeks later...

Guys εμένα η γνώμη μου είναι οτι αν κάποιος θέλει σωστό W/C θα καταλήξει σε custom που με 200 Ε μπορείς να κάνεις μια καλή, το κουτί είναι μόνο για εφέ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.