Jump to content

Απλά τέλειο???

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Ε, καλα μην υπερβαλουμε κιολας. Αντιγραφη του αντιστοιχου "φερετρου" της Zalman. Και η υδροψυξη του εκ πρωτης οψεως δεν φενεται να ειναι τιποτα σπουδαιο. Με το διπλο σωληνωτο ψυγειο και αντλια 84l/h σκουρα τα βλεπω τα πραγματα...

Ασε που θα 'ναι και πανακριβο.

Αντιγραφή όχι ακριβώς μια κι έχει μια υποτυπώδη υδρόψυξη πάνω. Το Zalman προσπαθούσε να είναι μόνο με παθητική ψύξη (πλάκα πλάκα πέρα απ'το θάψιμο για studios και μηδενικό θόρυβο ήταν λουκούμι. Αν ήταν και 500-600 ευρώ φτηνότερο!).

Το συγκεκριμένο θέλει σίγουρα τροποποίηση στην υδρόψυξη. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα fins του ψυγείου που είναι στο πλαϊνό του κουτιού.

Από τιμή πόσο έχει;

εμενα μου άρεσε παρα πολύ γενικά όλο αλλα μέχρι 250 με το πολύ μα παρα πολύ ζόρι(άμα είναι καλή η υδρόψυξη να δώσω 300euro όχι παραπάνω....!!!

θάξιμο-λουκούκι. Stay tuned. A new language is being born!!!LOLOLOLOL

:098::098: χεχε! Με το "ξ" "ψ" έχω κόλλημα από μικρός και τα μπερδεύω!

Το "λουκούκι" δεν ξέρω πως μου ξέφυγε! (άτιμη αϋπνία!)

Καλο ειναι αλλα σαν την custom υ/ψ δεν ειναι λιπαμαι ασε που η τρομπα φαινεται αρκετα αδυναμη!!!

Αλλα ποτε δεν ξερεις!

Το βρηκαμε τωρα με το που βγαζει κουτι η Tt το πρωτο πραγματα που λεμε ειναι "αντιγραφη".

Το να εισαι hater δεν ειναι κακο, το να εισαι hater χωρις επιχειρηματα ειναι.

Το βρηκαμε τωρα με το που βγαζει κουτι η Tt το πρωτο πραγματα που λεμε ειναι "αντιγραφη".

Το να εισαι hater δεν ειναι κακο, το να εισαι hater χωρις επιχειρηματα ειναι.

Φανταζομαι αναφερεσαι σε εμενα, καθως εγω σρησιμοποιησα αυτο τον ορο. Ειμαι το ακρως αντιθετο του hater οσον αφορα την thermaltake. Παντα μου αρεσαν τα προϊοντα της, και ειχα μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο οσα ειχα αφορασει (πχ tsunami). Δεν ξερω ομως αν εχεις προσεξει, αλλα τα τελευταια κουτια της μοιαζουν εκπληκτικα σε ορισμενα αλλα best sellers. Μην μου πεις οτι το armor δεν μοιαζει σκανδαλωδως με το stacker....

Απλα αναρωτιεμαι γιατι ενω στο παρελθον ειχαν παρουσιασει πολυ καλα δειγματα, γιατι πλεον αναλωνωνται με το να αντιγραφουν (ορισμενες φορες οχι και πολυ επιτυχημενα) σχεδια αλλων....

αυτό απλά είναι ένα case με w/c που βοηθάει του μη έμπειρους η αυτούς που δεν θέλουν να ασχοληθούν να έχουν έχω ωραίο κουτί με w/c...η ζαλμάν έκανε ένα case με παθητική ψύχει που κατά την γνώμη μου ήταν σκέτη αποτυχία..πάντως άμα το τέχη κάνει κάτω από 300 euro θα πάω με την μπάντες να το πάρω....

@sprev,Evolution_R γνώμη μου είναι πως πλέον έχουνε παρουσιάσει σχεδόν όλες τι πιθανές μορφές κουτιών (βέβαια εξαιρούνται οι τελείως extreme λύσεις) οπότε θεωρώ φυσικό να υπάρχει μια σχετική αντιγραφή μεταξύ των κουτιών. Το stacker είχε αρκετό χώρο που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από την κοινότητα των user οπότε φυσικό επακόλουθο ήταν τα παρόμοια κουτιά.

@evo8 και κοντά στα 300ευρώ δεν πιστεύω οτί αξίζει. Με σχεδόν ίδια και ίσως λιγότερα φτιάχνεις σαφώς καλύτερη υδρόψυξη με ένα σχετικά όμοιο κουτί.

Φιλε Εvo8 αν ειναι να δοσεις 300 ευρω παρε το stacker με 165-170

δόσε αλλα 150 για μια custom υ/δ και θα εισαι με πιο καλες temps kai με πολυ ευρυχωρο και ομορφο κουτι !Τα υπολοιπα λεφτα ππου σου περισσευουν

καντα κατι αλλο παρε καραμελλες ας πουμε!!!!!!!

Φιλε Εvo8 αν ειναι να δοσεις 300 ευρω παρε το stacker με 165-170

δόσε αλλα 150 για μια custom υ/δ και θα εισαι με πιο καλες temps kai με πολυ ευρυχωρο και ομορφο κουτι !Τα υπολοιπα λεφτα ππου σου περισσευουν

καντα κατι αλλο παρε καραμελλες ας πουμε!!!!!!!

I second that. Και ειναι αρκετες οι επωνυμες λυσεις οι οποιες πλησιαζουν τις επιδοσεις των custom, οπως τα waterchill της asetek (ειδικα το τελευταιο της μοντελο)

I second that. Και ειναι αρκετες οι επωνυμες λυσεις οι οποιες πλησιαζουν τις επιδοσεις των custom, οπως τα waterchill της asetek (ειδικα το τελευταιο της μοντελο)

Κοιτα μπορει να εχεις δικιο απλα δεν ξερω το κοστος τους ασε που στο custom

εχεις τη χαρα οτι το εκανες μονος σου!!!!!

Κοιτα μπορει να εχεις δικιο απλα δεν ξερω το κοστος τους ασε που στο custom

εχεις τη χαρα οτι το εκανες μονος σου!!!!!

Καλα, η χαρα ειναι αλλο θεμα :) Μιλαω για το συγκεκριμενο σετακι 9που ειναι το ακριβο "μικρο"). Απλα σου δινει ολα τα κομματια μαζι. Μονος σου το συναρμολογεις κ το φτιαχνεις, αλλα ξεφευγει σε επιδοσεις απο τα υπολοιπα custom.

Η second that. Και ειναι αρκετες οι επωνυμες λυσεις οι οποιες πλησιαζουν τις επιδοσεις των custom, οπως τα waterchill της asetek (ειδικα το τελευταιο της μοντελο)

θα δώσω τόσα λεφτά άμα το δω από κοντά και μου αρέσει και το w/c του έχει καλά temps......!Όπως είπε και ο spresv υπάρχουν και costum που πλησιάζουν....ας το δούμε μπορεί να έχει καλο w/c.....Αν και μην προτρέχουμε γιατί μπορεί να κάνει ανακοινώσει τιμής και να αρχίσουμε να γελάμε p.x άμα πει κανένα 600 euro έχω θα τους δώσω 600 αλλα όχι euro θα τους δώσω 600 Αρ***διά!!!!:p

Δεν θελω να σ απογοητευσω αλλα οταν το Kandalf πλησιαζει τα 200 ευρω...μαλλον η τιμη του συγκεκριμενου θα ειναι πιο απαγορευτικη :)

Κάπου είχα διαβάσει ένα review του συγκεκριμένου κουτιού. Τιμή περίπου το site έδινε 360$ (αμερικάνικο, υποτίθεται ότι περίπου τόσο είχε πει η Ttake) και έλεγε ότι το w/c kit που φόραγε ήταν εξαιρετικά αθόρυβο αλλά entry level τελείως. Έλεγε ότι είναι απλά για αθόρυβη ψύξη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.