Panosis Οκτώβριος 22, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Ωραίος ο καλλιτέχνης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven1442169075 Οκτώβριος 22, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Μηπως μπορεις να μας πεις και διαστασεις?οι διαστασεις ειναι ~ 67χ67 και υψος 220 μμτο υψος οπως προειπα μπορει να αλλαξει κατα βουληση και κατα 99% μπορει να γινει και με σωληνα 50μμ οποτε υπολογιστε 57χ57 Αν υπαρξει ενδιαφερον μπορει να κανονιστει κατασκευη μερικων ακομα@NoDslσα να εχεις δικιο με την αντιθεση θα βαλω και UV reactive υγρο μεσα και θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 23, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αν υπαρξει ενδιαφερον μπορει να κανονιστει κατασκευη μερικων ακομαΒάλε μπροστά... :030: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 23, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Μιχαλη υπολογισε και εμενα μεσα στους ενδιαφερωμενους για το tankoποτε βαλε μπροστα απο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven1442169075 Οκτώβριος 26, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 και το πιο μικρο με 50 αρι σωληνα επιτελους δοκιμαστηκε πανω στο συστημα μου και δουλευει αψογα η εξαερωση ειναι πλεον αστεια υποθεση (λιγοτερο απο λεπτο) και 2 νυχτερινες πανω στο συστημα Linos πως τις βλεπεις βελτιωνομαι? Υ.γ βρηκα και το nanual της ψηφιακης Μια παρακληση για οιποιον θελει τανκ Αν μπορειτε στειλτε μου ενα σχεδιακι για το πως θελετε να γινουν τα ρακορ Πχ διπλα διπλα οπως στις φωτο? υπο γωνια 90°, τ ο ενα απεναντι απο το αλλο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 26, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Σταματας πλεον καθε ειδους ενασχοληση με κατασκευη block, tank κλπ και πιανεις αμεσα δουλεια ως φωτογραφος (θα γινεις σαν τον Peter Parker που εβγαζε φωτογραφιες τον εαυτο του ως spiderman - ο κρυφος εαυτος σου θα φτιαχνει τα tank κι εσυ θα τα φωτογραφιζεις) Το παρακανα με το offtopic αλλα θα το συνεχισω... Καλα ρε Μιχαλη, δε λυπασαι καθολου? 7 του μηνα φευγω φανταρος και μου ****ς την ψυχολογια με αυτες τις καταπληκτικες σου κατασκευες, οι οποιες μαλιστα απο οτι καταλαβαινω απο τα τελευταια σου λεγομενα ειναι και customizable!!! Αντε ανοιξαν παλι οι δουλειες. Μην ακουσω παλι οτι δεν προλαβαινεις. Very nice job...:023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάρτιος 28, 2006 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 σημερα πηρα στα χερια μου και το last κομματι για το νερακι μου. αυτο ειναι ενα τανκ του γνωστου 11 (ευχαριστω πολυ για ολα) μερικες φωτο εδω.. το ζητησα με ασπρα καπακια για να τεριαζει με το vga block μου.. παρουσιαση της φουλ υδροψυξης οταν βρω χρονο να την δεσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.