Jump to content

Χαμενα Gb?

Evolution_R

Recommended Posts

Ισως η ερωτηση μου να ειναι αφελης και να ειναι κατι απλο που δεν ξερω αλλα εχω το εξης προβλημα.

Στο status του δισκου παιρνω το εξης:

pic12dv.th.jpg

Χωρητικοτητα Δισκου 111 Gb - Free Space 7 Gb

Οταν μπω στον δισκο και ζητησω την χωρητικοτητα ολων των περιεχομενων του δισκου βγαζει αυτο:

pic27ly.th.jpg

Size - 82 Gb

Αρα ο ελευθερος χωρος στον δισκο ειναι 29 Gb περιπου.

Για ποιο λογο μου βγαζει μονο 7? Που ειναι η τι ειναι τα αλλα 22?

Ο δισκος λειτουργουσε παντα σαν αποθηκη και ουδεποτε του εχω περασει λειτουργικο μονο storage.

Eλπιζω να μην ηταν χαζη ερωτηση :p αλλα οποιος μπορει ας μου λυσει την απορια.

Έχεις απόκρυψη αρχείων? Πολύ πιθανό να είναι κρυφά αρχεία που δεν καταμετρούνται στις ιδιότητες όταν είναι ανενεργή η εμφάνιση τους. Αυτά μπορεί να είναι είτε ο φάκελος restore όπως λέει ο φίλος deamon είτε από κάποιο scandisk κλπ...

Οχι στην 2η φωτο που εχω βαλει ειναι καποια ημιδιαφανα αρχεια αν δεις αυτα ειναι οσα κρυφα εχω στον D,των οποιων εχω shortcut στο desktop, οταν μετρησα τον ογκο εβαλα και αυτα μεσα οποτε δεν ειναι κατι που δεν φαινεται.

Αλλα τι ειναι.. :101: :101: ?

Ααα φίλτατε μόλις αντιμετωπίσατε ένα ακόμα bug των winbugos…

Μέτρα ένα ένα τους φακέλους και αν σε κάποιον είναι πολλά αρχεία μέτρα και τους υποφακέλους να δεις ότι θα βρεις και τα υπόλοιπα…

Στο My Computer μετράει μόνο τη χωρητικότητα και δείχνει το σωστό αποτέλεσμα. Στις ιδιότητες μετράει όλα τα αρχεία στους φακέλους και υποφακέλους και δυστυχώς αδυνατεί να υπολογίσει σωστά των αριθμό αυτών και συνάμα το μέγεθος τους…..

αν εχεις νορτον antivirus δοκιμασε να κανεις απο το recycle bin empty norton protectet files,μενα απο κει μου δεσμευει αρκετο χωρο ενω ουσιαστικα δεν κανει τιποτα

Και εγω ετσι την ειχα πατησει παλια μεχρι που εφαγε σουτ ο νορτονας

Μαγκες το παθαινω και εγω

Εγω ενα φακελο που εχω μεσα τα mp3 μου

Με δεξι κλικ στον φακελο Songs μου λεει 8.500 αρχεια ενω οταν μπαινω μεσα στον φακελο Songs και επιλεγω τα παντα και παταω δεξι κλικ+Properties μου λεει 27.500 αρχεια!!(και αναλογα βεβαια και τον ογκο)

Τις πταιει?(Περαν του #%$%#%#%$# λειτουργικου)

ρε παιδια οχι απλα οσοι δισκοι λενε π.χ οτι ειναι 80gb σου δείχνει ότι είναι 70....απλά τζάμπα gb.....!!!

Aυτο που λες ισχυει, αλλα αν κοιταγες τις φωτο που εχω βαλει θα εβλεπες οτι ειναι 120Gb και λεει 111Gb αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου,

ειναι οτι αντι για 28Gb ελευθερου μου βγαζει 8Gb.

Στο θεμα μας τωρα, μετρησα και τον καθε φακελο ξεχωριστα και παλι το ιδιο περνω 85Gb συνολικα, αλλα παλι εχω ενδειξη 7Gb ελευθερου χωρου :099: .

Κανεις αλλος καμια ιδεα ? :102: :102: :102:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.