Jump to content

PLEXTOR 716 or NEC 3500?

stknightmare

Recommended Posts

Προσωπικα θα επελεγα το nec λογω σχεσης αποδοσης/ τιμης... Παρ'ολα αυτα αν εδινα 126 για ενα dvdr ισως σκεφτομουν και το plextor γιατι :

1. Εχει 8ΜΒ buffer

2. Mε το official firmware μπορει να γραφει 6Χ Dual layer και - DL

3. Eιναι πολυ καλο στην αναγνωση

4. Ειναι πολυ καλο σαν cd-r

Αρχική απάντηση από saxon_747

Προσωπικα θα επελεγα το nec λογω σχεσης αποδοσης/ τιμης... Παρ'ολα αυτα αν εδινα 126 για ενα dvdr ισως σκεφτομουν και το plextor γιατι :

1. Εχει 8ΜΒ buffer

2. Mε το official firmware μπορει να γραφει 6Χ Dual layer και - DL

3. Eιναι πολυ καλο στην αναγνωση

4. Ειναι πολυ καλο σαν cd-r

Προσωπικά, αν σκεφτόμουνα το Plextor θα ήταν μόνο για τα 8 ΜΒ του buffer

Nec 3520 με τον ρυθμό που αναεώνοντε τα μοντέλα δεν θα έδηνα τα 126 πoυ ζητά το plextor όχι γιατί δεν τα αξήζει ή δεν είναι καλό (έχει και 8mb buffer) αλλά γιατί είναι +54 ευρώ από το πάρα πολύ καλό Νec...

Υπάρχει και αυτό το "θεματάκι" για Νec firmwares... ;)

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9929

πιστευω ειναι τεραστια η διαφορα τιμης οποτε τωρα nec και σε 6-12 μηνες κραταμε την διαφορα για τα νεα dvd -hd - blu -ray η οπως θα λεγονται

πιστευω ειναι τεραστια η διαφορα τιμης οποτε τωρα nec και σε 6-12 μηνες κραταμε την διαφορα για τα νεα dvd -hd - blu -ray η οπως θα λεγονται

Συμφωνώ με τον bourla, καθώς το Nec, το οποίο και έχω και είναι 50+ ευρώ φθηνότερο και 6+ μήνες τώρα που το έχω δεν μου έχει πάθει τίποτα και δεν θα στεναχωρηθείς αν πάθει τίποτα. ’σε που είναι και σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα!:T:

Εχω δοκιμασει και τα δυο τους χρονους εγγραφης που πετυχαινει το plextor με το nec ουτε στον υπνο σου δεν προκειται να τους δεις.Σκαλες ανωτερο drive για μενα.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.