louster35 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2005 Λοιπον παρηγγειλα απο Αγγλια την Radeon sapphire X800 GTO2 ποy εχει πυρηνα R480 και κανει εγγυημενα mod απο 12 pipes σε 16. Και λεγονταν οτι κανει overclock σε χρονισμους X850XT PE. εχει απτην μανα του μνημη Samsung 1.6 ns και μεγαλη ψυκτρα (νομιζω ειναι της X850 pro) . Απτην μανα του ειναι : core:400 mhz , memory : 490 mhz (980 ddr). η X850XT PE ειναι : core:540 mhz , memory : 590 mhz (1180 ddr). Του εκανα το mod τα pipes δουλευουν μια χαρα αλλα οι πιο σταθεροι χρονισμοι στο TRIXXX overclocking προγραμμα ( σαν το ATI tool) που βγαζω ειναι 490 core kai 573 memory kai 5885 3dmark 2005. με 500 core και 613 memory αλλα με ψιλά artifacts που δεν τα εντόπισα βγάζω 6081 3dmark 2005. Εν ολιγοις τι αλλο μπορω να κανω για να ανεβασω τους χρονισμους μου χωρις ARTIFACTS? λοιπω καιρο απο την overclocking σκηνη. voltmod? burnin? καλυτερη ψυξη ισως?? η πσυκτρα καλυπτει και τις μνημες και σχεδον ολοκληρη την καρτα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ. THNX ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Η συγκεκριμενη καρτα ερχεται με ψυκτρα που δεν αρκει για χρονισμους σε PE .Παρε μια silencer 5 . Αρα απο χερι ειναι δυσκολο να πετυχεις με αυτη την ψυκτρα χρονισμους PE .Η γνησια PE εχεις δει τι ψυκτρα φοραει ??Αντε και τη Δευτερα περιμενω και εγω 2 τετοιες καρτουλες... Ελπιζω να πανε καλα ! :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Οκτώβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ρε στανταρ? h silencer 5 αξιζει τον κοπο? ποσο κανει?΄ή να παρω κανενα zalman? καταρχην αχετα απο την ψυξη δεν θα επρεπε να πιανει τους ψιηλους χρονισμους εστω για λιγη ωρα? αφου και στα review που ειδα στο νετ PE επιαναν με την ψυκτρα μαμα. πιστευεις οτι θα βοηθησει τοσο πολυ η ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Οκτώβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ναι αν δωσεις παραπανω ρευμα θα ανεβει και αλλο αλλα με stock ψυκτρα δεν στο συνιστω!! http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=12723 δες εδω θα σε βοηθησει! οπως και εδω που εχω κατι προσθετα που δεν προλαβα να ανεβασω στο πρωτο! http://www.octech.gr/forum/viewtopic.php?t=18 !θα σου ληθει και η απορια για το silencer!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ρε παιδια πως μπορουμε να δοσουμε ρευμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ρε στανταρ? h silencer 5 αξιζει τον κοπο? ποσο κανει?΄ή να παρω κανενα zalman? καταρχην αχετα απο την ψυξη δεν θα επρεπε να πιανει τους ψιηλους χρονισμους εστω για λιγη ωρα? αφου και στα review που ειδα στο νετ PE επιαναν με την ψυκτρα μαμα. πιστευεις οτι θα βοηθησει τοσο πολυ η ψυκτρα?Απο οτι διαβασα , η silencer ειναι καλυτερη απο την 700αρα zalman . Eιναι και πιο αθορυβη .Εγω θα παρω μια silencer για να δοκιμασω .Οσο για τα review .... μην τα εμπιστευεσαι παντα . Εγω ειδα σε φορουμ να πηγαινει η συγκεκριμενη καρτα με την κανονικη της ψυκτρα 650 και 640 με ATITOOL . :119: Χλωμο εως κιτρινο που λενε ...:046: Κανε το εξης ευκολο . Βγαλε την ψυκτρα και βγαλε αυτοκολλητα και παστες , και βαλέ arctic silver 5 . Θα βοηθησει λιγακι την κατασταση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ρε παιδια πως μπορουμε να δοσουμε ρευμα??Διαβασε τα λινκ του benhour . Επισης , http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/voltmods/112/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Οκτώβριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 σωστος ο stelaras!θα δεις 2-3 βαθμους κατω σιγουρα! bonito για να δωσεις επιπλεων ρευμα πρεπει να κανεις και το αναλογο βολτ mod (αν θελεις να δωσεις στο ολοκληρωμενο ή στις μνημες!) οπως φαινεται στα λινκ που εδωσα!εγω πχ εδωσα μονο στο ολοκληρωμενο γιατι εκρινα οτι δεν χριαζεται να δοσω στις μνημες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 αφου και στα review που ειδα στο νετ PE επιαναν με την ψυκτρα μαμα. πιστευεις οτι θα βοηθησει τοσο πολυ η ψυκτρα? Στα review ουκ ολίγες φορές οι κατασκευαστές στέλνουν "διαλεγμένα" κομμάτια... όχι όλοι, όχι πάντα, και όχι σε όλα τα review sites. Βεβαίως παίζει και ο reviewer να τσέπωσε τίποτις και να λέει π**ες... Η ψύκτρα θα βοηθήσει πάντως.Σε συνδυασμό με voltmodd θα κερδίσεις κάτι σίγουρα. Βεβαίως όλη η χαρά σε αυτά είναι έστω ένα watercooling for CPU & VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Οκτώβριος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ευχαριστω πολυ παιδια θα δοκιμασω οταν θα εχω χρονο τισ προτασεις σας κατα δυναμη και θα σας ενημερωσω. Οποιος αλλος εχει αυτη την καρτα ας μας πει αποτελεσματαTHNX kai pali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Ποτε την παραγγειλες και ποτε ηρθε ? Εμενα τις εστειλαν την Τεταρτη . Τεταρτη μεσημερι δηλαδη ηταν στο δρομο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Οκτώβριος 14, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αν θυμαμαι καλα εκανε 3 μερες απο overclockers.co.uk ελλαδα δεν παιζει να βγουν ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Για Ελλαδα δε νομιζω . Ειναι limited edition και τα κομματια ειναι κλεισμενα/μοιρασμενα ηδη απο οτι ακουγεται . Απο overclockers και εγω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 15, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Ξεσήκωσα κόσμο βλέπω με το πόστ μου για αυτή την κάρτα :117: Εγώ την έκανα order την Τρίτη ...και μου ήρθε εχθές.Σήμερα ή αύριο θα έχουμε αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Εν ολιγοις τι αλλο μπορω να κανω για να ανεβασω τους χρονισμους μου χωρις ARTIFACTS? λοιπω καιρο απο την overclocking σκηνη. voltmod? burnin? καλυτερη ψυξη ισως?? η πσυκτρα καλυπτει και τις μνημες και σχεδον ολοκληρη την καρτα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ. THNX ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!Κατ'αρχήν καλορίζικη.Εχε υπόψιν σου το εξής.Πολλές φορές οι κατασκευαστές για τους δικούς τους λόγους κάνουν undervoltage στις κάρτες τους.Τσεκάρισε λοιπόν με πολύμετρο άν όντως ο πυρήνας και οι μνήμες τροφοδοτούνται με το σωστό ρεύμα (το default σε X850XT-PE). Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Πάω κι εγώ να κάνω tracking και μου λέει "We are handling your itemYour item with reference τάδε is currently progressing through our network for delivery abroad."Τί σημαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Οκτώβριος 15, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Καλα αυτο το μηνυμα μου το εβγαζε 2 μερες αφου μου ειχε ερθει η καρτα στο tracking. απλα το κατστημα την εχει στειλει και απο κει και περα ασχολεισε με την ταχυδρομικη υπηρεσια της αγγλιας. Εγω ειχα φαει πακετο οταν μου ηρθε (παιζει να ειχε ερθει σε 2 μερες) γιατι ο Που*της ο ταχυδρομος δεν μου την εδινε γιατι ηταν στο ονομα της μανας μου και αυτη ελειπε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.