Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 16, 2005 #21 Οκτώβριος 16, 2005 Έκανα χαζομάρα που πόσταρα ξανά το παιδί έχει ένα prob με restart στο pc του...ακόμα λύση δεν βρέθηκε σωστά???P:Σ ας μην ξαναγραψουμε για sp2 και sp1 ας βρούμε λύση για το παιδί...
Santa Cruz1442169096 Νοέμβριος 1, 2005 #23 Νοέμβριος 1, 2005 a)σκουλικι οποτε firewall προβληματικη NIC κοιταξε την αν δουλευει κανονικα και σε αλλο μηχανημα!
sdr23 Νοέμβριος 2, 2005 #24 Νοέμβριος 2, 2005 Κανε μια προσπαθεια να κανεις ξανα εγκατασταση το μηχανημα που σε κανει restart.πιθανο το προβλημα να ειναι στην επικοινωνια των 2 μηχανηματων.κοιταξε και τις καρτες δικτυου να δεις εαν ειναι σωστοι οι drivers.
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 2, 2005 #25 Νοέμβριος 2, 2005 a)σκουλικι οποτε firewallπροβληματικη ΝΙΚ κοιταξε την αν δουλευει κανονικα και σε αλλο μηχανημα! Κανε μια προσπαθεια να κανεις ξανα εγκατασταση το μηχανημα που σε κανει restart.πιθανο το προβλημα να ειναι στην επικοινωνια των 2 μηχανηματων.κοιταξε και τις καρτες δικτυου να δεις εαν ειναι σωστοι οι drivers. Παιδιά δεν νομίζω να έχει σχέση με νικ ούτε με τους drivers αλλα ούτε και με τις κάρτες δικτύου...(δεν είναι λογικό)...!!Όπως είπε και varelasj blaster δεν γινετε να ειναι γιατι.... Aν καταλαβα καλα δε του βγαζει μηνυμα που μετραει αντιστροφα 59secs και μετα κανει restart. Το restart το τρωει καπακι. Οποτε λιγο δυσκολο να εχει καποια σχεση ο blaster και τα περι αυτων... Μηπως η θπερθερμανση???το ελεξες αυτο και ηταν οκ σιγουρα???Μηπως η μνημες???
panos_G7 Νοέμβριος 13, 2005 Author #26 Νοέμβριος 13, 2005 υπερθέρμανση??ούτε κιαυτό δεν είναι.την θερμοκρασία την ελέγχω συχνά στο μηχάνημα.στις μνήμες χτυπάει κατευθείαν ανεμιστήρας πάνω.lan ειναι onboard και στα δυο και οι drivers ειναι απτα cd.firewall εχω δυο πανω.τεσπα μαλλον το θεμα θα μεινει ετσι μεχρι που θα βαλω dsl
apoulakos Νοέμβριος 13, 2005 #27 Νοέμβριος 13, 2005 Νομίζω πως το πρόβλημα ειναι στο hardware, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι έδωσα τη motherboard για αλλαγή. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα πριν το restart?
panos_G7 Νοέμβριος 14, 2005 Author #28 Νοέμβριος 14, 2005 Τιποτα.Απλα σβηνει η οθονη και κανει restart το pc
panos_G7 Νοέμβριος 24, 2005 Author #29 Νοέμβριος 24, 2005 Ρε αυτό το pc δεν έχει τον θεο του.Καλά που έχει και δυο θύρες lan η mobo.Έχω και τις δυο θύρες να βρίσκουν αυτόματα την ip και dns αλλα μόλις βάλω το καλώδιο στην θήρα τις nvidia μου κάνει restart αμέσως.Αν βάλω από την άλλη το καλώδιο στην marvell yukon(την δεύτερη lan θήρα) όλα δουλεύουν καλύτερα και απτό ρολοι!!!
naz Νοέμβριος 24, 2005 #30 Νοέμβριος 24, 2005 πες μου οτι εχεις chaintech μητρικη? στο κανει με την gigabit lan που εχει onboard? αν οντως ειναι ετσι ειχα το ιδο προβλημα πριν 10 μερες οταν αποπειραθηκα να συνδεσω το main pc μου με καποιο αλλο για να μοιρασω την dsl. το main με την znf3 zenith ετρωγε ακυρα restarts σε σημειο που δοκιμασα τα παντα εως και φορματ αλλα ματαια...το προβλημα λυθηκε με μια lan card 10/100 pci των 5 ευρω......ελεος.αν δεν ειναι αυτο υπαρχει και μια απειροελαχιστη πιθανοτητα να υπαρχει προβλημα τροφοδοτικου...λεμε τωρα
panos_G7 Νοέμβριος 25, 2005 Author #31 Νοέμβριος 25, 2005 Στο πρώτο σύστημα της υπογραφής το κάνει αλλα όχι στην gigabit, στις nvidia την θήρα
sdr23 Δεκέμβριος 7, 2005 #32 Δεκέμβριος 7, 2005 Ψαξε και λιγο την τροφοδοσια ρευματος που εχει το μηχανημα.Αλλιως κοιταξε την μητρικη σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.