Jump to content

Γιατι κανει restart?

panos_G7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια μολις πριν 5 λεπτα εφαγα 4 restart στην μαπα.Αυτο το κανει καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ.Η sli-dr οπως ξερετε δεν εχει com πισω και το εξωτερικο 56αρι που εχω ειναι με com.Το εχω κανει τελως παντων να παιρνει απο ενα αλλο pc ιντερνετ.Οταν ομως ειναι και τα δυο ανοιχτα και μπαινω στο ιντερνετ το αλλο pc κανει restart.Ξερει κανεις τπτ γιαυτο??

Δεν παιζει μαλλον κατι τετοιο.Το ιδιο μου επαθε και πριν κανω το φορματ(πριν 2 μερες).Με το που φτιαχνω τις ip και μπω στο ιντερνετ κανει αυτο το πραγμα.

Για να καταλαβουμε καλυτερα τι γινεται καλυτερα να κανεις ενα screen shot σε αυτο που γραφει μεσα στο κοκκινο.

Aν καταλαβα καλα δε του βγαζει μηνυμα που μετραει αντιστροφα 59secs και μετα κανει restart. Το restart το τρωει καπακι. Οποτε λιγο δυσκολο να εχει καποια σχεση ο blaster και τα περι αυτων...

Σε εναν γνωστό μου το Blaster δεν εφευγε με το πρώτο φορματ, έκανε 3-4... βάλε κάπιο firewall & Antivirus...

Σε εναν γνωστό μου το Blaster δεν εφευγε με το πρώτο φορματ, έκανε 3-4...

Δεν ειναι οτι δεν εφευγε απλα μετα μολις εμπαινε στο νετ "ακαλυπτος" τον κολαγε παλι... Και μετα παλι τα ιδια μεχρι να βαλει καποιο antivirus ή firewall τεσπα.

Ακριβώς ό,τι λέει ο Γιάννης. Άμα ξαναμπείς ξεβράκωτος θα σε περιμένει στη γωνία. Εγώ προτείνω το patch για τον μπλάστερ ακόμη και αν δε θέλετε να χρησιμοποιείτε SP2. Ούτε εγώ βάζω SP2 αλλά το blaster patch ανελλιπώς

Έτσι μπράβο....Ποτε sp2(ότι χειρότερο...)ρε φυσικό είναι χωρίς firewall και antivirus να κολλας με την πρώτη έναν ιο........!!!Αυτό που λες δεν γίνετε....Δεν γίνετε μετά το format να έχει μείνει ο ιός....με το format σβήνονται τα πάντα.....!!!!

έλεος είναι το sp2 εγώ το είχα στα pc μου και όλο problems!!!!!!!!

Aν το περασες ενω ειχες πριν πανω sp1 λογικο το βρισκω. Θελει να το περασεις σε καθαρη εγκατασταση ή να ειναι ενσωματομενο στο δισκακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.