Jump to content

ram overclock via software?

cxmgp

Recommended Posts

clockgen

set fsb

kαι μερικα αλλα....

καλυτερα ομως θα ηταν να τις ανεβαζεις απο το bios και καθε φορα να τεσταρεις με memtest...

Δεν μπορω μιας και έχω notebook. Λες να το αφήσω λόγο notebook μην πάθει και τίποτα;

Δεν παθαινει...δεν παθαινει.....!

Και βεβαια μπορεις...με το που κανει boot πατα F2.....και μπαινεις bios....

αν εχεις dothan ψαξε στον γουγλη να βρεις οδηγους να ενωσεις τα pin του για αυξηση MHz

αλλιως υπαρχουν και αλλα προγραμματα με τα οποια ελεγχεις τις μνημες μεσα απο τα win....

Δεν παθαινει...δεν παθαινει.....!

Και βεβαια μπορεις...με το που κανει boot πατα F2.....και μπαινεις bios....

αν εχεις dothan ψαξε στον γουγλη να βρεις οδηγους να ενωσεις τα pin του για αυξηση MHz

αλλιως υπαρχουν και αλλα προγραμματα με τα οποια ελεγχεις τις μνημες μεσα απο τα win....

Τα προγράμματα που ανέφερες παραπάνω δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατι δεν έχει την Motherboard μου. Ουτε από το bios. καμία επιλογή.(μόνο το chipset ξέρω 915pm)

Ψάχνοντας βρίσκεις φίλε. Επίσης υπάρχει και το cpufsb. Ειδικά αν έχεις εγγύηση πιες του το αίμα. Όσο αντέχει να στο δώσει. Έτσι κι αλλιώς μη φοβάσαι ρεύμα δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω μόνο παρακάτω. Πολλαπλασιαστή ίσως και να σου αλλάζει το cpumsr

Ψάχνοντας βρίσκεις φίλε. Επίσης υπάρχει και το cpufsb. Ειδικά αν έχεις εγγύηση πιες του το αίμα. Όσο αντέχει να στο δώσει. Έτσι κι αλλιώς μη φοβάσαι ρεύμα δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω μόνο παρακάτω. Πολλαπλασιαστή ίσως και να σου αλλάζει το cpumsr

Βασικά ψάχνω πρόγραμμα για να αλλάξω το λόγο fsb/dram, και όχι να αυξύσω το fsb για να ανέβει (λογικό επακόλουθο) και οι μνήμες.

Θες επεξεργαστή χωρίς αν πιέσεις μνήμες .Λογικό. Αλλά ανεβάζοντας το εφεςμπι έτσι κι αλλιώς πιέζεις το chipset. Οπότε αν αυτό ψάχνεις δοκίμασε το cpumsr για να ανεβάσεις τον πολλαπλασιαστή

Θες επεξεργαστή χωρίς αν πιέσεις μνήμες .Λογικό. Αλλά ανεβάζοντας το εφεςμπι έτσι κι αλλιώς πιέζεις το chipset. Οπότε αν αυτό ψάχνεις δοκίμασε το cpumsr για να ανεβάσεις τον πολλαπλασιαστή

Το δοκίμασα απο περιέργεια, αλλά δυστηχώς δεν ανεβαίνει ο πολλαπλασιαστής. Εχω εναν pentium 760 (15x133)

.... και όλα αυτά επειδή οι μνήμες μου τρέχουν στα 100 αντί για 133 (ενώ είναι pc2-3200)

Κοιτα ο καλυτερος τροπος ειναι με το σκαλισμα!!!

Κοιτα το google εχει μια απαντηση για ολα λιγο

ψαξιμο χρειαζεται!!!!

Κοιτα ο καλυτερος τροπος ειναι με το σκαλισμα!!!

Κοιτα το google εχει μια απαντηση για ολα λιγο

ψαξιμο χρειαζεται!!!!

Πιστεψέ με, έχω ψάξει αρκετά και συνεχίζω ... :) απλά μπορεί να βοηθήσει και η εμπειρία σας. To πρόβλημα δυσκολεύει λόγο του φορητού. Αν είχα desktop τα πράγματα θα ήταν πανεύκολα.

Καταλαβαινω τι λες γιατι το βιος των φορητων ειναι πολυ απλοποιημενα χωρις πολλα πολλα αλλα μην αγχωνεσαι εδω μεσα παντα υπαρχει καποιος που εχει την απαντηση στο

ερωτημα σου!!!

• 2 weeks later...

Το cpumsr αλλαζει τον πολλαπλασιαστη απο τον pentium 4 μου και αν ναι απο που το κατεβαζω.

Το cpumsr αλλαζει τον πολλαπλασιαστη απο τον pentium 4 μου και αν ναι απο που το κατεβαζω.

Δεν αλλαζουν οι πολλαπλασιαστες στους P4 . Ειναι κλειδωμενοι .

Φτου,****το,ηθελα να κατεβασω τον πολλαπλασιαστη λιγο,για να ανεβασω το fsb,για να χρονισω λιγο παραπανω τις μνημες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.