ReDBouLaS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 Προσφατως ειχα την φαινη ιδεα ενω ολα ηταν οκ να αλλαξω το τροφοδοτικο μου...απο 420 σε 480.. Το πηρα απο ενα φιλο ,μου εστειλε ενα 480 thermaltake 3.3 modded... Eμενα το mod δεν μου χρειαζοταν.Βεβαια οταν ηρθε μαλλον κουνηθηικε και ο ρυθμιστης που τον ειχε εξω απο το τροφοδοτικο ξεκολησε απο τα καλωδια.. Αγορασα αλλον ρυθμιστη,πολυμετρο,και τον εβαλα ολα οκ.... Μετρησα εβγαζε 3,31-3,33 βολτ οποτε λεω οκ. Το βαζω στο pc αναβει για ενα δευτ φως και μετα νυχτα. Το τροφοδοτικο τωρα δεν περνει μπροστα.Κατι πολυ καμμενο δεν μυριζω. Τρεμω στον φοβο μην καηκε ο 64βιτος κλπ... Αλλο τροφοδοτικο δεν εχω να δοκιμασω. Οταν το παταω να ανοιξει παει για ενα δευτ να αναψει φως αλλα τπτ...οταν το εχω στο ον το τροφοδοτικο, αλλα δεν το εχω αναψει απο το κουτι τα leds της mobo αναβουν...Ξερει κανεις να μου πει τι εχει συμβει????Τι να κανω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Βρες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό.Κατά 90% - έτσι όπως τα περιγράφεις - αυτό φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Πάρε αν είναι ενα της πλάκας να δείς αν έχει γινει καμία ζημια, βρίσκεις νο-ναμε 400αρια...και μετά αλλάζεις σε κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Επίσης δοκίμασε να τροφοδοτήσεις μόνο την μητρική και τίποτα αλλό να δείς αν θα ανοίξει το σύστημα έστω να δείς ΒΙΟS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDBouLaS Οκτώβριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αλλο τροφοδοτικο δεν εχω μιας και βιαστικα και το εδωσα... Στο θεμα μας τωρα... Τελικά μετά από ώρες κατάλαβα λίγο τι παίζει. Αν και δεν εχω δοκιμασει αν στο pc καηκε τπτ,νομιζω πως δεν εχει καεί. Τελικως συμπερανα οτι αν το ρυθμιστη τον βαλω στα 3,3-3,4 το τροφοδοτικο δεν ξαναανοιγει.Παραπανω θα ανοιξει κανονικα..... Οποτε το στριβω λιγο παραπανω τον ρυθμιστη και παιρνει μπρος.Τωρα στο pc δεν τολμω να το βαλω με 3,5 βολτ...Και εχω μεινει χωρις pc και δεν ξερω τι να κανω.... Καμία βοηθεια?Τωρα η το πολυμετρο μου γραφει οτι θελει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDBouLaS Οκτώβριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Τπτ παιδια ευχαριστω αλλα βαρεθηκα με το mod το ξεπατωσα και τελειωσε η υποθεση ...... το pc ολα καλα τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Ok , μιας και τελείωσε το θέμα κλείνει εδώ.... Υ.Γ.: Αν βρεις πάντως κάποια στιγμή τι έφταιγε πες το και σε μας να το ξέρουμε για τους επόμενους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.