didicola Οκτώβριος 18, 2005 Author #41 Οκτώβριος 18, 2005 ']sln το 600ρι το enermax που έχω εγώ λέει 600w ' date=' αλλα πουθενα ότι ειναι peak [οπως τα qtek ας πουμε'] . Οπότε μάλλον γράφουν τα πραγματικάκαι μενα τωρα πλεον το enermax λεει total power οχι peak
lordelesar Οκτώβριος 18, 2005 #42 Οκτώβριος 18, 2005 Σκέφτομαι να αλλάξω τροφοδοτικό, όχι από ανάγκη, απλά μάλλον θα δώσω το δικό μου σε ένα φιλαράκι. Γιαυτό εδώ τι λέτε? Έλεγα για enermax noisetaker με τα χίλια, αλλά κάτι διάβασα τελευταία ότι δεν είναι πια τόσο καλύτερα από τον ανταγωνισμό, ίσα ίσα έχουν παλιώσει λιγάκι. Αα,επίσης, θα ήθελα να είναι modular το καινούριο τροφοδοτικό.
leros2004 Οκτώβριος 18, 2005 #43 Οκτώβριος 18, 2005 Σκέφτομαι να αλλάξω τροφοδοτικό, όχι από ανάγκη, απλά μάλλον θα δώσω το δικό μου σε ένα φιλαράκι. Γιαυτό εδώ τι λέτε? Έλεγα για enermax noisetaker με τα χίλια, αλλά κάτι διάβασα τελευταία ότι δεν είναι πια τόσο καλύτερα από τον ανταγωνισμό, ίσα ίσα έχουν παλιώσει λιγάκι. Αα,επίσης, θα ήθελα να είναι modular το καινούριο τροφοδοτικό.Κοιτά λίγο και το παρακάτω link έχω ακούσει πολυ καλά λόγια: http://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=10125
SLN Οκτώβριος 19, 2005 #44 Οκτώβριος 19, 2005 ']sln το 600ρι το enermax που έχω εγώ λέει 600w ' date=' αλλα πουθενα ότι ειναι peak [οπως τα qtek ας πουμε'] . Οπότε μάλλον γράφουν τα πραγματικάΜαλλον εχουν αλλαξει τον τροπο ονομασιας τους. Σιγουρα στα προηγουμενα τροφοδοτικα της η συγκεκριμενη εταιρια ανεφερε ΜΟΝΟ peak Watts και οχι sustained. Απο οτι βλεπω ομως και στην νεα σειρα Liberty αναφερει ΚΑΙ peak (680W) και sustained (620W) αλλα το ονοματιζει (σωστα κατα την γνωμη μου) σαν 620. Οποτε μαλλον και οι σειρες 2.0 noisetaker/coolergiant αναφερουν τα πραγματικα W. didicola το total power που λες δεν εχει σχεση με αυτο που ειπα εγω. Απλα ειναι το συνολικο αθροισμα ολων των γραμμων και οχι "ενδειξη" για peak/sustained ισχυ
Atari[Xp+] Οκτώβριος 19, 2005 #45 Οκτώβριος 19, 2005 Ουπς.. Σόρυ καλά τα είπες . [περιπου ] Απλά ειχα την εντύπωση πώς το 600ρι που αγόρασα προωθέιτο ώς 600ρι Μόλις άνοιξα το manual just 4 the record . eg701 λέγεται και παρουσιάζει 600w πραγματικα ,,, αν και τα υπόλοιπα δεν φαίνεται να εχουν απόκλιση μεγάλη real VS peak το 495w εχει 485w πραγματικα ας πούμε . Τα υπόλοιπα δείτε τα μόνοι σας
SLN Οκτώβριος 19, 2005 #46 Οκτώβριος 19, 2005 Οχι δεν μιλαω για την ονομασια τους την εμπορικη. Μιλαω για το rating...καλα το καταλαβες στην αρχηΑπλα παλια η enermax ακολουθουσε το rating της Qtec (περιπου) Μπορω να πιασω π.χ. 500 W για καμποσα δευτερολεπτα? Αρα θα το ονομασω 500αρι! Ασχετα αν μπορουσε να δωσει π.χ. 420 για 24/7.Ενταξει η Qtec μπορει να κανει rating και στους 0 βαθμους κελσιου (που λεει ο λογος) πραγμα που η enermax δεν κανει/εκανε και φυσικα οι κατασκευστικες διαφορες ειναι μερα/νυχτα. Η "μοδα" με το αληθινο rating ηρθε (περιπου) με την σειρα Antec truepower.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.