Jump to content

Tagan ή enermax? ποσα watt

didicola

Recommended Posts

Eγω λεω TAGAN.....τα καινουρια τα U15 easy con εχουν μια βλακιουλα πισω και οι 2 12αρες γινονται combine....οποτε εχεις οτι θες....και να σου πω την αληθεια...περισοτερο ευχαριστημενος ειμαι απ'οτι με το OCZ 600W powerstream....ποιο σταθερο...και benchαρω και 120MHz παραπανω με ιδιες ρυθμισεις....αμα θες κατι καλυτερο πηγαινε σε PCP&C....αλλιως κορυφη ειναι τα zippy.....

www.zippy-europe.de ....στο τμημα πωλησεων ειναι και μια ελληνιδα...οποτε μπορεις να συννενοηθεις κιολας..αν θες το τηλ η το mail της πες μου...

αλλα λεω να περιμενεις κανα μηνα ακομα....περιμενε και σε καλο θα σου βγει.

σε ενα μηνα και λιγοτερο θα ειμαι in the army οποτε....

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Sorry για το offtopic, dellodas Η y3k και ξέρω πως λέγοντε Tagan, χουμορ έκανα με το "Tanga"

τελικα παραγγειλα το enermax 460 watt αλλα δεν εχει διπλη γραμμη 12αρα αλλα βγαζει 38Α στην 12αρα

τι λετε?

Λοιπον καλησπερα σας!

Σημερα μου ηρθε το enermax 460 που ειχα παραγγηλει τις προαλες

Καταρχην εντυπωσιαστηκα απο την εμφανιση του!(θα μου πεις q-tec ειχες...σωστο και αυτο)

Αφου εχω σημειωσει τις τασεις του παλιου τροφοδοτικου με φορτιο και χωρις φορτιο τοποθετω

το αλλο και αρχιζω να βλεπω την διαφορα στις τασεις!Παρακατω παραθετω αναλυτικα τις τασεις:

image0029wb.jpg

Οποτε

στα 12V εχω κερδος 0,3V

στα 5V εχω κερδος 0,1V

στα 3,3V εχω κερδος 0,12V

στα 5Vsb εχω κερδος 0,1V περιπου

Το αλλο αξιοσημειωτο ειναι η εξαιρετικη σταθεροτητα που εχει και οι κυριολεκτικα ανυπαρκτες

διακυμανσεις των τασεων στο συνολο τους !!!! :071: Περιμενω σχολια....

Θελω να ευχαριστησω οσους μου απαντησαν στο συγκεκριμενο διλλημα

και θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερως οσους με παροτρυναν να παρω :049: enermax :049: , οπως θα κανω και εγω αποδω και περα!

Δεν σημαινουν τιποτα αν δεν τα εχεις παρει με πολυμετρο...

Τα προγραμματα (και το bios) δειχνουν οτι ναναι.

ότι τα νούμερα δεν είναι ακριβή...βασικά συνήθως είναι way out.

Αλλά όπως και να 'χει, το Enermax είναι και αυτό....way better than Qtec.

Απλά καθαρά και με ακρίβεια τις τάσεις τις βλέπεις με πολύμετρο

Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ρεύματος και όχι η έντασή του. Είναι σίγουρο ότι τα 485Watt θα σου φτάσουν (για λογικά πράγματα πάντα).

Είναι επίσης σίγουρο ότι το θέμα με την κατανάλωση των PC έχει αγγίξει 'ταβάνι' γιατί όλες οι προσπάθειες των κατασκευαστών στοχεύουν στην καλύτερη απόδοση ανά Watt. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι οι επεξεργαστές (CPU,GPU) θα είναι πιο ευαίσθητοι στην ύπαρξη του θορύβου στη ροή του ρεύματος.

Αν θες τη γνώμη μου, μη κοιτάς τα Watt για μια συνηθισμένη σύνθεση Η/Υ. Πάρε ένα Enermax μέχρι 400~500W που είναι σίγουρο ότι έχει την καλύτερη αξιοπιστία (και ότι όντως βγάζει τόσα όσα λέει) και τη διαφορά των χρημάτων από το τροφοδοτικό των 2000ΜW που σκέφτεσαι να πάρεις, ξόδεψέ την σε ένα UPS της APC και καθάρισες.

Πάρε ένα Enermax μέχρι 400~500W που .... (και ότι όντως βγάζει τόσα όσα λέει)

Νομιζω οτι η enermax ΔΕΝ αναφερει ισχυ συνεχωμενη αλλα μονο σε peak... Δηλαδη τα w που λεει δεν μπορει να τα δωσει παρα μονο για 60δευτερολεπτα αν δεν κανω λαθος.

Εταιριες που βγαζουν "τοσα οσα λενε" ειναι μεταξυ αλλων η PC power&cooling, zippy (νομιζω η κατασκευαστρια των PCP&C ;) ) και ολα τα τροφοδοτικα της Topower (tagan, ocz, hiper κλπ)

Από τα νούμερα, κλπ βγάζω το συμπέρασμα ότι τις μετρήσεις τις πήρες από HW Monitoring Software...

επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς, σημασία δεν έχουν τόσο τα απόλυτα νούμερα όσο οι διακυμάνσεις.

επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς, σημασία δεν έχουν τόσο τα απόλυτα νούμερα όσο οι διακυμάνσεις.

φυσικά.

σωστά κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω ( παρότι το είπα σχεδόν μονολεκτικά :003: )

εχω ups των 300 € οσον αφορα την ποιοτητα του ρευματος αλλα τι ειναι ο θορύβος στην ροή του ρεύματος στον οποιο αναφαιρεστε?

φυσικά.

σωστά κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω ( παρότι το είπα σχεδόν μονολεκτικά :003: )

οποτε αφου εχω εστω προς το παρον μεσω προγραμματος "ακινητες" (χωρις διακυμανσεις) τασεις ειμαι καλος?

sln το 600ρι το enermax που έχω εγώ λέει 600w , αλλα πουθενα ότι ειναι peak [οπως τα qtek ας πουμε] . Οπότε μάλλον γράφουν τα πραγματικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.