acv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με την κάρτα γραφικών (NVDIA GEFORCE 6600 PCIEx16 256MB). Όταν χρησιμοποιώ προγράμματα επεξεργασίας video (ulead video studio 9, pinnacle studio 9 SE) το παράθυρο preview, στο οποίο βλέπω την ταινία που θέλω να επεξεργαστώ, εμφανίζει "χρώματα" και "νερά" με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η ταινία. Αυτό διορθώνεται με την ενεργοποίηση του nvkeystone (το βρίσκω με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας). Λοιπόν, το πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι: τι είναι αυτό το "nvkeystone" ? Το δεύτερο είναι αν υπάρχει λόγος να κάνω update τους drivers ? (δεν ασχολούμαι με games) και αν ναι κάποια βασικά βήματα για το πως κάνω το update ? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Οκτώβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με την κάρτα γραφικών (NVDIA GEFORCE 6600 PCIEx16 256MB). Όταν χρησιμοποιώ προγράμματα επεξεργασίας video (ulead video studio 9, pinnacle studio 9 SE) το παράθυρο preview, στο οποίο βλέπω την ταινία που θέλω να επεξεργαστώ, εμφανίζει "χρώματα" και "νερά" με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η ταινία. Αυτό διορθώνεται με την ενεργοποίηση του nvkeystone (το βρίσκω με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας). Λοιπόν, το πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι: τι είναι αυτό το "nvkeystone" ? Το δεύτερο είναι αν υπάρχει λόγος να κάνω update τους drivers ? (δεν ασχολούμαι με games) και αν ναι κάποια βασικά βήματα για το πως κάνω το update ? Ευχαριστώ...ο λόγος για τον οποίο ανανεώνονται οι drivers δεν είναι μόνο για τα παιχνίδια, αλλα γενικά για εφαρμογές και για συμβατότητες με προγράμματα , hardware κτλ......εδώμπορείς να βρεις πάρα πολλούς drivers αν και ίσως να καταλήξεις στους official 78.01...........η διαδικασία είναι απλή, πας control panel>add/remove programmes επιλέγεις nvidia drivers{ και αν εχεις και nforce mobo τσεκαρε μόνο display drivers} και τους απεγκαταστεις...κάνεις ρεσταρτ...τρέχεις αυτό το πρόγραμμα επιλέγεις nvidia drivers/nvidia wdm drivers καθαρίζεις περνάς και ρσταρτ...ur ready ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acv Οκτώβριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Ευχαριστώ Necro{Demon}.Στο add/remove programmes βρίσκω τους "nvidia drivers", αλλά όχι τους "NVIDIA Windows Display Drivers" ή "NVIDIA Display Drivers" όπως αναφέρει εδώ: http://www.nvidia.com/object/driver_installation_hints.htmlΟπότε υποθέτω ότι κάνω remove τους πρώτους, αφού δεν υπάρχουν οι άλλοι και τρέχω το Driver Cleaner Professional 1.2 και στη συνέχεια από το http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp κατεβάζω τους 78.01Αλλά:α) Μετά το unistall των drivers λειτουργεί η οθόνη για να κάνω τα υπόλοιπα ?β) Αν τυχόν υπάρξει κάποιο πρόβλημα πως γυρνάω στους προηγούμενους ?Sorry για τις επεξηγήσεις που ζητάω αλλά δεν έχω ξανα-ασχοληθεί με drivers κάρτας γραφικώνΤέλος, αυτό το "nvkeystone" (αρχική ερώτηση) ξέρει κανείς τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acv Οκτώβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Necro{Demon}, μου προτείνεις 78.01, ενώ σε σημερινό σου post (από το link που με παρέπεμψες: www.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=asc&start=75) γράφεις ότι λόγω προβλημάτων έχεις μείνει με τους 77.77 και δε πήγες στους 78.01.Με μπέρδεψες.Σχετικά με τις διευκρινήσεις που ζητώ πιο πάνω, γνωρίζει κανείς ?Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.