Cyan_lio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα προβλημα που αντιμετωπίζω και με τον Mozilla 1.7.3 και με τον Firefox 1.0 σε αρκετά PC. Σε ορισμένα site οπως το Hotmail ή το webmail του Yahoo ο browser δεν αναγνωρίζει σωστά μερικές ελληνικές γραμματοσειρές (συγκεκριμένα στα ίδια τα mail) και εμφανίζει "κινέζικα"..... Εχω δοκιμάσει σε PC's με Windows XP και με Service pack 2 αλλά και χωρις.... Υ.Γ: Ελπίζω να δείξετε επιείκια γιατί είμαι καινούριος.... (Να σημειωθεί ότι διάβασα την ιστορία του μικρού Γιαννάκη και αφιέρωσα αρκετό χρόνο στην αναζήτηση!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 view- character encoding => Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyan_lio Ιανουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Σ'ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω.Κανω αυτο που λεει ο LOTR αλλα δεν κραταει τα Greek default με αποτελεσμα να χρειαζεται καθε φορα να τα αλλαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiroi_Kumo Ιανουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Εργασίες -> Επιλογές -> Γενικά -> Γλώσσες και βάλε ελληνικά και βάλτα πρώτα στη λίστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αυτοτο εχω κανει αλλα δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Και εγώ είχα πρόβλημα με μία σελίδα αλλά διορθώθηκε μόνο του ....ότι να ναι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyan_lio Ιανουάριος 17, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Δεν ξερω αν θα βοηθήσει, αλλά αφου επιλεξεις κωδικοποίηση επέλεξε Auto-detect--> Off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.