fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 γεια χαρα εχω το εξης setup intel p4 3.2 512ram dual 120gb maxtor asus 865 pe deluxe mob και πηγα και αγορασα ati radeon 9600 xt 256 με τα εξησ χαρακτηριστικα Graphics Card Manufacturer Powered by ATI Graphics Chipset RADEON 9600 SERIES Device ID 4152 Vendor 1002 Subsystem ID 4152 Subsystem Vendor ID 06FB Bus Type AGP Current Bus Setting AGP 8X BIOS Version 008.015.073.000 ΒΊΟΣ Part Number BK-ATI VER008.015.073.000 ΒΊΟΣ Date 2004/04/21 Memory Size 256 MB Memory Type DDR SGRAM / SDRAM Core Clock in MHz 500 MHz Memory Clock in MHz 297 MHz Primary Display Yes μια χαρά λοιπόν σκέφτηκα θα μπορώ να παίζω κάνα "παιχνιδακις σε ανάλυση 1024 x768 σε midium ρύθμισις κτλ... βάζο λοιπόν σήμερα το F.E.A.R. ακόμα και σε 800x600 το παιχνίδι κόλλαγε όχι στα γραφικά στην κινούμενη εικόνα εντωμεταξύ ο δίσκος δεν έλεγε να λειτουργεί grrrrr grrrrrrrr συνεχεια..τι γίνεται ρε παιδιά ? βασικά είναι πολύ φορτωμένος.φταίει όντως ο δίσκος ? η η κάρτα έχει πρόβλημα. βασικά η κάρτα δεν πρέπει να έχει γιατί θα είχε κάνει μια γραμμή κάτι κατά τα αλλα είναι μια χαρά.σκέφτομαι να πάρο έναν max line 3 16mb case.. αλλα τώρα που είδα αυτό σκέφτομαι μήπως θα πρέπει να πάρο raptor αν τελικά είναι τόσο απαιτητικό το παιχνίδι.έλεος!
Stelaras Οκτώβριος 13, 2005 #2 Οκτώβριος 13, 2005 Θα σου προτεινα να αυξησεις τη μνημη του υπολογιστη σου σε 1GB . Θα δεις δραματικη βελτιωση στα βαρια παιχνιδια που θελουν μνημη .Κατα τη γνωμη μου αυτο φταιει και αναγκαζει το δισκο να δουλευει συνεχως , χρησιμοποιοντας το swap file .
Greek Οκτώβριος 13, 2005 #3 Οκτώβριος 13, 2005 Ok , για να αποκλείσεις την περίπτωση της κάρτας κάνε το εξής : Βάλε ένα διαγνωστικό πρόγραμμα σαν το 3Dmark να δεις αν θα τελειώσει όλα τα διαγνωστικά.Αν όχι υπάρχει πρόβλημα που μπορεί να είναι:α) ρευμαβ)driversc)Tempd)ramΌσο τρέχει το διαγνωστικό καλό είναι να παρακολουθείς και το μονιτορ της μητρικής για ρεύμα και θερμοκρασία.Αν σου τελειώσει τότε πολύ πιθανον το πρόβλημα να εστιάζεται στο ίδιο το παιχνίδι και σε "ελατωματτική" εγκατάσταση. Δοκίμασε με άλλο παιχνιδι εξίσου απαιτητικο να δείς αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα.Αν βλέπεις τον δίσκο και ζορίζεται πήγαινε στις ρυθμίσεις τον windows και άλλαξε το μέγεθος της cache στον δίσκο και δώσε σταθερή τιμή αντι επαναπροσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τις ανάγκες και κοίτα συμπεριφορά.Και κάτι τελευταίο απλά για να μην μένει απορία, δοκίμασε την μνήμη σε άλλο slot μήπως και έχει πρόβλημα....
Jason1442169106 Οκτώβριος 13, 2005 #4 Οκτώβριος 13, 2005 Eιναι στανταρ η μνημη για το σκληρο που δουλευει υπερωριες.Εγω ειμαι με 6800 κ εχω το ιδιο προβλημα σε απαιτητικα παιχνιδια.Κανει κολληματα κ δουλευει συνεχως ο σκληρος, κ μια φορα που δανειστηκα μια ιδια μνημη με τη δικια μου απο ενα φιλο κ εγινε ενα gb επαιζα doom3 στο ultra για πολυ πλακα απο κει που ψιλοζοριζοταν στο high με 512mb.Ειδικα το fear που ειναι κ αρκετα ζορικο παιχνιδι σιγουρα το εχει αναγκη το 1gb.
y3k Οκτώβριος 13, 2005 #5 Οκτώβριος 13, 2005 Για απαιτητικά παιχνίδια 512 είναι λίγο μπορείς ομως να πάρεις 2χ 512 Kingston/Samsung και θα έιναι και σε dual channel και φυσικά φτηνά 100ευρω και οι 2 μνήμες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.