bugyman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός φορητού Toshiba Qosmio. Αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του. Γνωρίζω οτι η Toshiba είναι κορυφαία στο χώρο των φορητών αλλά τα λεφτά ειναι πολλά και δεν είμαι σίγουρος αν τα αξίζει το Qosmio. Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα μόνο 2 μοντέλα νομίζω. Το F10-101 με 15,4 οθόνη και 2500 ευρώ (με ΦΠΑ) και το G10-105 με 17αρα αλλά αγγίζει τα 4000 ευρώ. Υπάρχει και η δυνατότητα με 2600ευρώ να αγοράσω το Qosmio G10-100 που διατίθεται στην αγορά της αγγλίας με 17αρα οθόνη +Tvtuner +Windows Media Center 2005 (που λείπουν από τα ελληνικά μοντέλα) αλλά θα πρέπει να το παραγγείλω ηλεκτρονικά μεσω της Expansys (www.expansys.com.gr). Έχει μήπως κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρία? Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον με βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1986 Ιανουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Δεν καταλαβαινω τι το ριζοσπαστικο προσφερει η σειρα Qosmio της Toshiba, και το κοστος μου φαινεται εξωφρενικο.Ισως δεν εχω καταλαβει την προτοτυπια αλλα σε καθε περιπτωση το κοστος ειναι τοσο υψηλο που αμφιβαλω αν θα το αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 αν δε χρειάζεσαι τέτοιο φορητό και αν δε σου περισσεύουν τόοοοσο πολύ, καλύτερα να πας σε μια λύση του στυλ, το καλύτερο με τα μισά λεφτά και άλλο ένα σε 1.5-2 χρόνια... πολύ πιο μακροβιότερη κ οικονομική λύση... τα φορητά απαξιώνονται πολύ γρήγορα...1ός έτους και κάτι φορητό, αγορασμένο 2200, έφυγε ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ στα 600... πίκρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.