Jimo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2005 Kαλησπέρα παιδιά , αύριο πρωί πρέπει να έχω ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ εκτυπώσει κάποιες σελίδες που περιέχουν μαθηματικούς τύπους. Έχω office 2003 kai Firefox.Οταν κάνω αντιγραφή απο την ιστοσελίδα στο Word , τη στιγμή που πρέπει να εμφανίσει τον τύπο εμφανίζει κενό. Δεν έχω πολύ χρόνο, θέλω τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yop Οκτώβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αν και δεν κατάλαβα αν θες να επεξεργαστείς και τους μαθηματικούς τύπους, μπορείς να σώσεις την σελίδα σε html τοπικά και να την ανοίξεις με το word. Με copy paste δεν παίρνεις και τις εικόνες (αντικείμενα πέρα από text τελως πάντων) από σελίδες στο δίκτυο. Το να γράψεις πάντως τους τύπους με τον equation editor του word δεν είναι και καμμιά ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αν είναι τόσο επείγον κάνε καμμιά αλχημεία του στυλ κάνε copy-paste σε κάνα gimp/photoshop και φτιάξε τις σελίδες επικολλώντας τους τύπους. Η εισήγαγέ τους σε μορφή φωτογραφίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Aκομη πιο ευκολο ειναι το Mathtype και με πολλες επιλογες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimo Οκτώβριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 δεν παίρνει λόγια το προγραμμα αυτό. Τέσπα , κάτι κατάφερα με κάτι μπακαλίστικες αλχημείες , ευχαριστώ για όλα. Α και κάτι άλλο, ακούστε τέστ: Mας δίνεται μία συνάρτηση όπως ρίζα του χ και όλο η στην 3η διά λογάριθμο του Υ πχ. και μας λέει γράφτε αυτή την παράσταση στο word . Mήπως ξέρετε καμία άλλη αλχημεία για να το κάνω αυτό , διότι δεν τα γνωρίζω πολύ καλά με τις συναρτήσεις και το word? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yop Οκτώβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Insert->Object->Equation Editor Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Εγώ πάντως τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκα κάτι τέτοιο το Οοο με σκλάβωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yop Οκτώβριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Προφανως και προτιμώ κι εγώ την open source λυση αλλά αφού ήθελε ο φίλος word τι να τον κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.