jara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 παιδιά για σας!Σας γράφω από το όμορφο λουξεμβούργο όπου βρίσκομαι αυτή την εβδομάδα.Αυτές τις μέρες συναναστρέφομαι με τον πρώτο μου υπολογιστή(έναν p2 400,192mb ram,6gb σκληρό :044: ) που έχει κληρονομήσει από μένα η μάνα μου.Το πρόβλημα είναι το εξεις:όταν κάνω shutdown από τα win χρ pro αντί να κλείσει κάνει restart!αν θες λοιπόν να τον κλείσεις πρέπει να πατήσεις το κουμπί του pc αφού δεις την πρώτη οθόνη μετά το restart... :102: Τι μπορεί να φταίει?έχω προβληματιστεί και το θέμα είναι ότι φεύγω την πέμπτη για ελλάδα και θέλω να το φτιάξω! :051: αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων!ευχάριστο πολύ και sorry για το κατεβατό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ : http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki_D Οκτώβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, όπου κάνοντας shutdown πήγαινε να πετάξει μπλε οθόνη, αλλά αντί γι αυτό έκανε restart, επειδή ήταν ενεργοποιήμενη η επιλογή του automatic restart στις ιδιότητες του συστήματος. Ξετσέκαρε το και δες μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Οκτώβριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 δοκίμασα να βγάλω το automatic restart αλλα δεν δούλεψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Οκτώβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Για δες στο event viewer για τπτ σφάλματα συστήματος.Δες και στο bios μήπως έχει επιλογές για το shutdown.Επίσης στο Power Options στο Advance δες μήπως έχει κάποια επιλογή σχετική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Οκτώβριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 απενεργοποίησα το APM και βγάζει την οθόνη "its now safe το turn off your computer" και κλείνει αν πατήσεις το κουμπί του pc για 3 sec.Η μάνα μου είναι ευχαριστημένη από την τωρινή κατάσταση οποτε λύθηκε το θέμα.ευχάριστο για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.