Atari[Xp+] Οκτώβριος 12, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 EleoC .... να παιρνανε pro λεμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 12, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Λοιπον κατι για τα αρχικα post!1)Καποιος ειπε οτι το sli ειναι μουφα!Εγω π.χ. που εχω μια 6600gt..και μπορω με 170 euro να παρω μια καινουργια ..και να δω μεγαλες διαφορες δεν με συμφερει??Στην τελικη, αμα το καλοσκεφτεις λιγο ΟΧΙ!Με 200-250 ευρω παιρνεις μια 6800GT (καινουργια-μετ/νη) και εχεις στο 90% των παιχνιδιων καλυτερη/ιδια αποδοση απο 2 6600GT....Στα παιχνιδια που ΔΕΝ υποστηριζουνε SLI, μαμοδερνεις κανονικα τις 2X6600gt... Πουλας και την παλια σου 100 ευρω (οποτε τα καθαρα λεφτα που βαζεις απο τσεπη ειναι λιγοτερα απο το να παρεις 2η 6600gt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 12, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 ']EleoC .... να παιρνανε pro λεμε .Ημαρτον.. Δίνανε κουπόνι με προ ε? ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Οκτώβριος 12, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 ']Χωρις κουπόνι και R350 ηταν άσχημο ? Λεω... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ οχι [φτανουν η να βαλω και αλλα] οχι να μην παιρνανε γ*****μενο κουπονι να περνανε r350 = δηλαδη να παιρνανε μια pro με τα μισα $ και να ήτανε ''κυριοι'' [κυριοι ηταν και παλι απλα σχημα λογου ειναι] Σχημα λόγου ήταν [αυτο που quotarw] man . απλα τελικα δεν εισαι και πολύ καλός στα λογοπαιγνια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 12, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Για ριχτε μια ματια και σαυτο http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23717-2610-x-x-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 12, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 ']Λεω... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ οχι [φτανουν η να βαλω και αλλα] οχι να μην παιρνανε γ*****μενο κουπονι να περνανε r350 = δηλαδη να παιρνανε μια pro με τα μισα $ και να ήτανε ''κυριοι'' [κυριοι ηταν και παλι απλα σχημα λογου ειναι] Σχημα λόγου ήταν [αυτο που quotarw] man . απλα τελικα δεν εισαι και πολύ καλός στα λογοπαιγνια .Τεσπα με μπερδεψες. βασικα δεν καταλαβα που κολάει το r350 στην όλη ιστορία αλλά μαλλον είναι απο την κούραση και δεν καταλαβαινω τι διαβάζω, καλα. Θα τα μελετήσω το βράδυ αφού ξυπνήσω και θα σου απαντήσω... Ειναι και θεμα πως αντιλαμβάνεται ο ένας το χουμορ του άλλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 12, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Τεσπα με μπερδεψες. βασικα δεν καταλαβα που κολάει το r350 στην όλη ιστορία αλλά μαλλον είναι απο την κούραση και δεν καταλαβαινω τι διαβάζω, καλα. Θα τα μελετήσω το βράδυ αφού ξυπνήσω και θα σου απαντήσω... Ειναι και θεμα πως αντιλαμβάνεται ο ένας το χουμορ του άλλου..Ρε δεν κανει χιουμορ... απλα ρωταει γιατι καποιος να παρει r360 ενω μπορουσε να παρει r350 με λιγοτερα λεφτα χωρις κουπονι για HL2?????Τωρα πως καταληξατε να μιλατε για r350-r360... ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο :042: :042: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 12, 2005 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Ρε δεν κανει χιουμορ... απλα ρωταει γιατι καποιος να παρει r360 ενω μπορουσε να παρει r350 με λιγοτερα λεφτα χωρις κουπονι για HL2?????Τωρα πως καταληξατε να μιλατε για r350-r360... ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο :042: :042: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα.. μπράβο ρε SLNακο ωραίος. Λοιπόν να πώ και εγώ τότε οτι εμενα απο τα χερια μου περασαν 2 9800pro. Η μία με R350(Η πρώτη) και μία με R360. Λοιπόν με το που φλάσαρα σε ΧΤ την δεύτερη έπαθα πλάκα απο την εικόνα.. ΚΑΜΙΑ σχέση λέμε. Άλλες γυαλάδες άλλη καθαρότητα. Τουλάχιστον εμένα περάσανε 2 κάρτες απο τα χέρια μου και έχω ιδία άποψη και καλή οθόνη (Sony G220) και είδα διαφορά. Οπότε την όποια διαφορά τιμής την δικαιολογώ. Τώρα η άποψή μου έιναι πως η κυκλοφορία της ΧΤ ηταν θέμα μαρκετιιγκ να ισσοπεδώσει την nvidia τότε + 256ΜΒ μνήμης. Ακυρη αγορά για μένα αλλά αυτοί που την έβγαλαν μάλλον ήξεραν τι κάνουν. Και ένα κουπονάκι δεν θα με έκανε να την αγοράσω, παρόλα αυτά υπήρχαν άτομα που λένε με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια και την πήραν. Μαγκιά τους και νομίζω τελικά τους δώθηκε το παιχνίδι μέσω download απο το steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Οκτώβριος 12, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Βασικά εγώ περιμένω πως και πως να έρθει εκείνη η ημέρα να κυκλοφορήσουν οι Χ1800ΧΤ να στήσω το καινούριο τέρας...Μακάρι να είναι η 5η του Νοέμβρη και για την ψωροκώσταινα... Άλλο με καίει εμένα: Θα πάει κάποιος -σαν και εμένα- και θα τα στάξει στον r520. Οποία η θέση μου όταν τα Χριστούγεννα πετάξει στην αγορά τον 580? Α ρε ΑΤΙ τι μας κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 12, 2005 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Βασικά εγώ περιμένω πως και πως να έρθει εκείνη η ημέρα να κυκλοφορήσουν οι Χ1800ΧΤ να στήσω το καινούριο τέρας...Μακάρι να είναι η 5η του Νοέμβρη και για την ψωροκώσταινα... Άλλο με καίει εμένα: Θα πάει κάποιος -σαν και εμένα- και θα τα στάξει στον r520. Οποία η θέση μου όταν τα Χριστούγεννα πετάξει στην αγορά τον 580? Α ρε ΑΤΙ τι μας κάνεις...R580 πρίν την Άνοιξη του 2006 θα τον δείτε μόνο στον ύπνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Οκτώβριος 12, 2005 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρε Ατι ποσο μπροσταααααααααααααα εισαι και κανεις τους αλλους να σε βλεπουν με κυαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 12, 2005 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Επειδή έχω βαρεθεί να δικαιολογούμε γιατί γουστάρω την άτι και επειδή δεν οφελεί κανενα μας θα πώ 1 λαστ να τελειώνουμε με την ιστορία και ο καθενας κάνει τις επιλογές του.Nvidia Rulez κ? ι hope all happy ..πάμε για ύπνο τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 12, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Λοιπόν να πώ και εγώ τότε οτι εμενα απο τα χερια μου περασαν 2 9800pro. Η μία με R350(Η πρώτη) και μία με R360. Λοιπόν με το που φλάσαρα σε ΧΤ την δεύτερη έπαθα πλάκα απο την εικόνα.. ΚΑΜΙΑ σχέση λέμε. Άλλες γυαλάδες άλλη καθαρότητα. Τουλάχιστον εμένα περάσανε 2 κάρτες απο τα χέρια μου και έχω ιδία άποψη και καλή οθόνη (Sony G220) και είδα διαφορά.Το επιβεβαιωνω και εγω.Φλασαρα την (R360) 9800Pro@XT χτες και σημερα που εβαλα να παιξω HL2 εψαχνα να δω τι εγινε και εδειχνε ακομα πιο καλη εικονα απο πριν.(πιο πριν ειχα δοκιμασει 9800pro R350 και μια 6600GT)ΥΓ.Δεν θυμαμαι καλα αλλα ο R360 ειχε shaders v2.1 αντι v2.0 του R350?YΓ2. ΑMD+ATi+DFI=Rulezzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Οκτώβριος 13, 2005 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Επειδή έχω βαρεθεί να δικαιολογούμε γιατί γουστάρω την άτι και επειδή δεν οφελεί κανενα μας θα πώ 1 λαστ να τελειώνουμε με την ιστορία και ο καθενας κάνει τις επιλογές του.Nvidia Rulez κ? ι hope all happy ..πάμε για ύπνο τώρα. Μαζί σου (Όχι για το nVidia rulez, αλλά για το "εγώ γουσταρω την ΑΤΙ και ο καθενας κάνει τις επιλογές του")! Έχω ΑΤΙ από την 8500 (->9700pro->9800XT) και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Έκανα τώρα ένα διαλειμματάκι με 6800GT αλλά επιστρέφω στην ΧΤ μου και μετά βουρ για Χ1800ΧΤ. Enter a world of visual velocity Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 13, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα.. μπράβο ρε SLNακο ωραίος. Λοιπόν να πώ και εγώ τότε οτι εμενα απο τα χερια μου περασαν 2 9800pro. Η μία με R350(Η πρώτη) και μία με R360. Λοιπόν με το που φλάσαρα σε ΧΤ την δεύτερη έπαθα πλάκα απο την εικόνα.. ΚΑΜΙΑ σχέση λέμε. Άλλες γυαλάδες άλλη καθαρότητα. Τουλάχιστον εμένα περάσανε 2 κάρτες απο τα χέρια μου και έχω ιδία άποψη και καλή οθόνη (Sony G220) και είδα διαφορά. Οπότε την όποια διαφορά τιμής την δικαιολογώ. Τώρα η άποψή μου έιναι πως η κυκλοφορία της ΧΤ ηταν θέμα μαρκετιιγκ να ισσοπεδώσει την nvidia τότε + 256ΜΒ μνήμης. Ακυρη αγορά για μένα αλλά αυτοί που την έβγαλαν μάλλον ήξεραν τι κάνουν. Και ένα κουπονάκι δεν θα με έκανε να την αγοράσω, παρόλα αυτά υπήρχαν άτομα που λένε με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια και την πήραν. Μαγκιά τους και νομίζω τελικά τους δώθηκε το παιχνίδι μέσω download απο το steam. ρε ΝΟΔΣΛ , μηπως αλλαξες drivers και δε το πηρες χαμπαρι? γιατι εγω και πολλοι αλλοι δεν ειδαμε καμμια διαφορα στην εικονα οπως λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Οκτώβριος 13, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Παιζει μεγάλο ρόλο George και πότε την είδες την άλλαγη αυτή . Πρίν τον ύπνο ? Μετά ? Ησουν ακόμη σε βαθυ λήθαργο ? Ρε τι θα ακουσουμε ακόμη , for teh wIN fanboys . Την σανίδα και ορμάτε στα κύμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 13, 2005 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 ρε ΝΟΔΣΛ , μηπως αλλαξες drivers και δε το πηρες χαμπαρι? γιατι εγω και πολλοι αλλοι δεν ειδαμε καμμια διαφορα στην εικονα οπως λεςΤι να σου πώ ρε συ ea6gka(Γιώργο αν δεν απατώμαι). Εγώ είδα διαφορά και ηταν πολύ έντονη στις γυαλάδες/αντανακλάσεις. Τουλάχιστον στο monitor μου. Τωρα παίζει ρόλο και τι τι οθόνη έχει ο καθένας έτσι? Και να γίνω πιο συγκεκριμένος τότε τα ειδα αυτά στο farcry στο volcano στο σιδερένιο πάτωμα επάνω απο την lava αλλά και πιο και γενικά στο game.']Παιζει μεγάλο ρόλο George και πότε την είδες την άλλαγη αυτή . Πρίν τον ύπνο ? Μετά ? Ησουν ακόμη σε βαθυ λήθαργο ? Ρε τι θα ακουσουμε ακόμη ' date=' for teh wIN fanboys . Την σανίδα και ορμάτε στα κύμματα.[/quote']Μεγάλε αν δεν θές να χαλάσουμε τις καρδιές μας για άτομα και εταιρίες που δεν μας πληρώνουν, ΚΟΨΕ με τους χαρακτηρισμούς και τα fanboy αλλού. ΟΚ? Πάρε οτι θές και άσε με εμένα να πάρω ότι θέλω και να πιστεύω σε ότι θέλω... Υποθέτω έχουμε δημοκρατία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Οκτώβριος 13, 2005 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Να χαλάσουμε τις καρδιές μας .... ; Μπα... Eσυ ξεκίνησες με τα ''πάμε για υπνο τώρα και τα λοιπά'' . Nvidia Rulez κτλ. Τις εταιρίες τις έχω εδω και πολύ καιρο γραμμένες , και αν δώ οτι με συμφερει η Ατι αυριο θα πάω με τα 4 για Ατι [παλι ......] Τον τελευτάιο χρόνο ''τον έπαιξε'' , και έχασε , και δεν το λέω εγώ , ουτε ''εσυ'' ουτε κάποιος άλλος ,,,, κοινο μυστικό είναι. Αυτο ηταν και το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το θρεντ, . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 13, 2005 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Θα σας banaro ολους ρε!! :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 13, 2005 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 ']Να χαλάσουμε τις καρδιές μας .... ; Μπα... Eσυ ξεκίνησες με τα ''πάμε για υπνο τώρα και τα λοιπά'' . Nvidia Rulez κτλ. Τις εταιρίες τις έχω εδω και πολύ καιρο γραμμένες ' date=' και αν δώ οτι με συμφερει η Ατι αυριο θα πάω με τα 4 για Ατι [παλι ......'] Τον τελευτάιο χρόνο ''τον έπαιξε'' , και έχασε , και δεν το λέω εγώ , ουτε ''εσυ'' ουτε κάποιος άλλος ,,,, κοινο μυστικό είναι. Αυτο ηταν και το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το θρεντ, .Τεσπα δυστηχώς με παρεξήγησες και απλά να λύσω την παρεξήγηση. Είπα μένα για ύπνο επειδή όντως πήγα για ύπνο εκείνη την στιγμή όχι για όπιο λόγο το κατάλαβες.. 00:12 ηταν.... Εγώ ξεκίνησα? Τόση ώρα μου την λές για το r360 και ηταν άχρηστο κλπ και μλκια να πάρεις 360 και όχι 350...Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ. Τέσπα οκ. Τέλος :026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.