dimitris74 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 θελει ενας φιλος να φτιαξει ενα pc και εχω ψιλοχαθει με τα νεα δεδομενα, εχει κατασταλλαξει να του παρω κατι σε A64 και μια μητρικη να δεχεται και dual core ετσι ωστε να εχει την πολυτελεια αργοτερα να το αναβαθμισει,μιας και intelakiaς τα τελευταια χρονια δεν ξερω ποιες μητρικες το υποστηριζουνκυριως ενδιαφερομαι για σταθεροτητα και οχι Oc μιας και δεν θελω να το πειραζει και να τρεχω συνεχεια, διαβασα για το Νf οτι βγαζει προβληματα με το video Και τις καρτε tv να παω σε κατι σε via>?
ThorLite Οκτώβριος 11, 2005 #2 Οκτώβριος 11, 2005 To αρχικο KT890 της VIA δεν υποστηριζει Dual Core τωρα αν το φτιαξανε με το τωρινο revision δεν θυμαμαι.Το nforce δεν εχει κανενα προβλημα με το video και τις καρτες TV μαλιστα εχω πανω στο nforce 4 μια αρχαια FlyVideo 98.........
slaught Οκτώβριος 12, 2005 #3 Οκτώβριος 12, 2005 Κοιτα υπαρχει μια πολλη καλη της msi νομιζω στο πλαισιο αν δεν κανω λαθος με περιπου 150 ευρω εχει sli και ολα τα extra!!!Πηγαινε σε 939 socket to nforce4 δεν εχει κανενα προβλημα !!!!!Οι πιο πολυ εδω μεσα αυτο χρησιμοποιουμε κατι πρεπει να ξερουμε και εμεις!!!ΥΓ:Κοιτα και τις dfi ειπες οτι δεν θες overclock αλλα αν μετα χρειαστει θα το εχεις σε αφθονια!!!!Απο την αλλη ειναι και μια χαρα μητρικη!
JimmyFox Οκτώβριος 12, 2005 #4 Οκτώβριος 12, 2005 To αρχικο KT890 της VIA δεν υποστηριζει Dual Core τωρα αν το φτιαξανε με το τωρινο revision δεν θυμαμαι.Έχει βγει το K8T890pro το οποίο υποστηρίζει Dual Core. Ως τώρα μόνο μια μητρική έχω δει εδώ στην Ελλάδα (Asus A8V-E SE).Το nforce δεν εχει κανενα προβλημα με το video και τις καρτες TV μαλιστα εχω πανω στο nforce 4 μια αρχαια FlyVideo 98.........Mεγάλη μπουκιά φάε... :036: Η PVR μου δεν έχει την ίδια άποψη.
dimitris74 Οκτώβριος 12, 2005 Author #5 Οκτώβριος 12, 2005 παιδια oc δεν θα γινει ποτε γιαυτο το αναφερω, το μονο που με απασχολει ειναι να του στησω το μηχανημα και να μην χρειαστω να ξαναπαω απο κει για κολληματα γιαυτο με ενδιαφερει η σταθεροτητα.
schumifer Οκτώβριος 12, 2005 #6 Οκτώβριος 12, 2005 Κ8Τ800???? Απλά κάτι είχα ακούσει για πρόβλημα με τους ΣΑΤΑ2 . Και ταυτόχρονα δεν τους βρίσκω και πουθενά. Υπάρχει και μία άσροκ στο eshop με 70-75 ευρώ με το ολοκαίνουργιο και πολλά υποσχόμενο ULI
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.