Jump to content

Θα την δεχτουν για rma?

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια μιτρικη που θα παει cosmodata γιατι απεβιωσε. Εχει σπασει ομως το πλαστικο γυρο απο τα pins που μπαινει η καλωδιοταινια ττων ide (η μικρη πλευρα). Τι λετε θα την δεχτουν? Εχω ακουσει περιστατικα που δεν την δεχθηκαν για αυτο. Ακομα, ειχα βαλει λιγη σιλικονη πανω για να μην ακουμπαει στο κουτι στην κατω μερια. Την καθαρισα αλλα εχει μεινει λιγο στις εννωσεις των pci (στην πισω μερια). Μηπως υπαρξει προβλημα? 100% δεν ειναι απο την σιλικονη που εχει χαλασει!

Πλακα πλακα κανε μια δεν εχεις να χασεις κατι!Ασε που αν δεν δοκιμασεις σιγουρα θα χασεις αν προσπαθησεις μπορει και να πιασει!Αν πιασει σωθηκες!!!!!Τυχερε!!!!!

Καλα για το IDE δε νομιζω να υπαρξει προβλημα...

Εμενα στο πλαισιο δε την αλλαζαν για λιγο θερμοαγωγιμη που ειχε πανω στα mosfet...

Καλυτερα να την πας παντακαθαρη ουτε σιλικονες τπτ...

@varelas αμα σου την δωσω παιζει να το κανεις εσυ? Γιατι εγω φοβαμαι...

Κοιτα θα σου το εκανα εγω αλλα αυτα τα κανω συνηθως μονο σε δικο μου hardware γιατι αν κατι δεν παει καλα δε με παιρνει να πληρωνω ξενο hardware.

...Aquasonic όλο κάτι σκαρώνεις εσύ.

Παίρνω ΤΩΡΑ τηλέφωνο Cosmodata να τους πω να δούνε το thread και να μην την πάρουν :p Σπιούνε...

@_daemon_ και εγω θα σε καταγγειλω για μονοπολιο στις υπογραφες του pctechnology, και για εκβιασμους που κανεις στα αλλα μελη για να μην βαλουν αλλη απο την δικια σου! :p

@vareli κοιτα, και να την χαλασεις δεν πειραζει και τοσο πολυ...

Ρε παιδια κανα δυαλιτικο για σιλικονη δεν υπαρχει?

Με γνώμονα την προστασία των μελών μας (αλλά και των επισκεπτών του σάιτ μας) θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τα ακόλουθα:

1. Ένας συνηθισμένος όρος στις εγγυήσεις των προϊόντων είναι πως "η εγγύηση παύει να ισχύει αν η βλάβη προέρθει από υπαιτιότητα του αγοραστή."

2. Είναι προφανές ότι κάθε εσκεμμένη πρόκληση ζημίας σε ένα προϊόν (πτώση, πρόσκρουση, επέμβαση στο εσωτερικό του, κλπ.) μπορεί να οδηγήσει σε κατάπτωση της εγγύησης, σε περίπτωση που γίνει αντιληπτή.

Με βάση τα παραπάνω, είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε την δημοσίευση "οδηγιών", η εφαρμογή των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε κατάπτωση της εγγύησης και συνεπώς οριστική απώλεια του προϊόντος.

Οποιοσδήποτε θέλει να παράσχει τέτοιες "οδηγίες", έχει την δυνατότητα να το πράξει με άλλους τρόπους (e-mail, π.μ. κλπ).

Οποιοσδήποτε ακολουθήσει παρόμοιες "οδηγίες", αναλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ευθύνη για το όποιο (πιθανά αρνητικό) αποτέλεσμα.

Τέσπα , εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα μιας και αυτό δεν εμποδίζει την λειτουργεία της μητρικής , όταν αυτή δούλευε τελοςπάντων , και άρα δεν θα υπάρξει και πρόβλημα στο rma σου....

Διαλυτικό ίσως με ένα μπαμπακι για τα αυτιά.... για να μην κάνεις ζημιά και παραπέρα.

Άμα η καλή πρόθεση δεν υπάρξει μπορεί να σου πει "ο λόγος που δε δουλεύει είναι ότι σου έπεσε και γι'αυτό έσπασε και το κομματάκι"

Αμα δεν υπαρξει απο αυτον δεν θα υπαρξει και απο εμενα. ΟΛΟΙ θα συμφωνισουν πιστευω οτι αυτο δεν επειρεαζει καθολου την λειτουργεια της mb!

Το θεμα δεν ειναι τι θα πουν απο το καταστημα που θα παραλαβουν τη μητρικη , αλλα απο την αντιπροσωπεια .

Αν ο "μεγαλος" πει οτι δεν τη δεχεται , τοτε τι γινεται ? Θα την φαει το καταστημα επειδη εχεις σπασμενο connector ??

Ε-Γ-Ι-Ν-Ε Θ-Α-Υ-Μ-Α!!! ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!!! Ξαφνικα την εβαλα με το ιδιο hardware που την τεσταρα τοσο καιρο και bootαρε!!! Δεν ξερω τι εγινε, αλλα ζωντανεψε!!!

βασικα εβαλα ddr αντι για sd (υποστηριζει και τους 2 τυπους, εχει 2 και 2 slots) και ανακαλυψα οτι εκει εχει χαλασει. Οποτε... back to our point... :022:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.