Jump to content

Corsair ποιότητα σου λένε μετά

izer_2005

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ξαναγράφω σ'αυτό το site για χρήσιμες συμβουλές και ενημέρωση,πάνω στις νέες κυκλοφορίες σε υλικό και όχι μόνο!!!

Τεσπά,το θέμα είναι μια Corsair xms3200 1024Mb module 3-3-3-8 αυτή με την μαύρη ψύκτρα,που αγόρασα για ένα φιλαράκι,πριν 3 εβδομάδες περίπου απ'το e-shop και όταν την έβαλα στο pc (Amd Athlon 2200+,Asus Av8x,Gigabyte Radeon 9700Pro 128Mb)την έβγαζε 512Mb .Οπότε πάω και την δοκιμάζω σε άλλο pc και την βγάζει και εκεί 512.Την δοκιμάζω και σε 3ο pc αλλά πάλι τα ίδια :018:

Δεν θα πω πόσο παιδεύτικα και με το service του e-shop (η μνήμη θα αντικατασταθεί με καινούργια χωρίς δεύτερη κουβέντα φυσικά) αλλά αυτό το thread το κάνω για την corsair και το τραγικό λάθος που έκανε με την μνήμη... :011:

Πιστεύω πως δεν φταίει το e-shop γιατί δεν νομίζω να τους συμφέρει αυτόυς να αλλάξουν την μνήμη με 512,διότι η ψύκτρα έγραφε 1024mb και ήταν κολλημένη με την μνήμη εκτός από τα πιαστράκια που είχε.

Το αναφέρω αυτό δίοτι η corsair είναι μια κορυφαία εταιρία και καταξιωμένη στον χωρό των μνημών!Επίσης διάβασα ότι τις μνήμες τους τις ελέγχουν μια μια στο χέρι και ειδικά απο τις κορυφαίες σειρές τους.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Οι εταιρια ειναι παρα πολυ καλη απλα ετοιχε ενα συμβαν εν κατακλειδι

μακρια απο την corsair!!!!!!!!!

Πλακα κανω !!!

Και εγώ δεν το ανέφερα για να αποτρέψω κάποιον να αγοράσει μια corsair αλλά να δείξω ότι και οι μεγάλες εταιρίες μπορεί να κάνουν λάθη...

Ναι ομως με τον τιτλο του threat αλλο δειχνεις!!

συμφωνώ...

Εγώ μια φορά είμαι υπερευχαριστημένος με την καινούρια μου αγορά και παίζει να μεταφερθεί στο καινούριο master pc. Είναι corsair twinx σετάκι.

Μόλις διάβασα τον τίτλο του thread λέω αμάν, κάτι έγινε!

Να ρωτήσω εγώ κάτι? Πως ξέρουμε ότι πράγματι είναι λάθος labeling και δεν έχουν πρόβλημα τα μισά τσιπάκια?

Αν μπορεις πες μας και σε τι μητρικες τη δοκιμασες... μηπως χρειαζοταν καποιο bios update για να τη δεχτει...

τι ωραια που θα ηταν

ετσι και εκαναν το αναποδο λαθος ομως

και εβαζαν ετικετα 512mb σε dimmακι του 1gb

....

(ωραια διαφημιστικη ιδεα πλακα-πλακα

σε παρτιδα 1000 τεμ. των 512mb κρυβονται και 25 του 1gb στην ιδια τιμη!

αγοραστε κατα βουληση και κερδιστε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.