Jump to content

DVD writer πρόβλημα

DrFuente

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω κοντά στο μήνα ένα LG-4160B. Χθες και αφού είχε μετακομίσει σε καινούριο σύστημα μου έκανε το εξής πρόβλημα. Όταν πάταγα το κουμπί του eject το λαμπάκι αναβόσβηνε αλλά το συρταράκι δεν άνοιγε. Αυτό το έκανε είται σαν master είται σαν slave και μάλιστα το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα και στα δύο τα ίδια. Καμμια ιδέα; υποψιάζομαι οτι τα τίναξε, αλλα τόσο νωρίς... :cry:

RMA the bitch που λεει και ο Βαγκουρας... Αφου εχει εγγυηση πηγαινε το αμεσως !!! Δεν υπaρχει λογος να του "βαλεις" χερι... :D

Ασε μονο το ρευμα πανω και ξαναδοκιμασε να το ανοιξεις..

ποσο καιρο το εχειις και απο που το πειρες?

περίπου 3 βδομάδες-1 μήνα (θα δω την απόδειξη και θα σου πω). απο πλαίσιο. τι σημαίνει RMA; θα το πάρουν γιατί για εγγύηση δεν γράφει πουθενά. (καλά ε; εντελώς άσχετος :o

RMA .. δεν θυμαμε την ακριβως ερμηνια. με λιγα λογια σημαινει αποστολη του προιοντος στον κατασκευαστη και 1) αντικατασταση ητα2) Επιδιορθωση ..ΔΩΡΕΑΝ αφου εχει εγγυηση..

Αρχική απάντηση από DrFuente [Σήμερα, στις 00:02]

περίπου 3 βδομάδες-1 μήνα (θα δω την απόδειξη και θα σου πω). απο πλαίσιο. τι σημαίνει RMA; θα το πάρουν γιατί για εγγύηση δεν γράφει πουθενά. (καλά ε; εντελώς άσχετος :o

Πας στο πλαισιο με το drive και την αποδειξη αγορας και ζητας πολυ απλα να το ελεξουν..;)

RMA = Return Material Authοrization

:OT:εισαι λιγο of topic! υπαρχει και κατηγορια drives-controllers

που μπορουσες να το βαλεις εκει DrFuente!εμενα δεν με πειραζει τιποτα αλλα

εκει θα εβρισκες και πιο πολλες απαντησεις στο θεμα σου

συγγνώμη παιδιά καινούριος είμαι δεν τοχω μάθει το forum :o αν μπορεί κάποιος moderator να το μεταφέρει; Δοκίμασα να το συνδέσω μόνο στο psu και πάλι τα ίδια. Αναβοσβήνει το λαμπάκι και δεν ανοίγει το συρταράκι. :(

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 00:09]

Πας στο πλαισιο με το drive και την αποδειξη αγορας και ζητας πολυ απλα να το ελεξουν..;)

RMA = Return Material Autherization

Return Material Authοrization

:p

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 00:19]

:OT:εισαι λιγο of topic! υπαρχει και κατηγορια drives-controllers

που μπορουσες να το βαλεις εκει DrFuente!εμενα δεν με πειραζει τιποτα αλλα

εκει θα εβρισκες και πιο πολλες απαντησεις στο θεμα σου

Διορθωθηκε ;)

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 00:33]

Return Material Authοrization

:p

Σωστος, απο βιασυνη εκανα ενα μικρο λαθακι και εγω :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.