DrFuente Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Έχω κοντά στο μήνα ένα LG-4160B. Χθες και αφού είχε μετακομίσει σε καινούριο σύστημα μου έκανε το εξής πρόβλημα. Όταν πάταγα το κουμπί του eject το λαμπάκι αναβόσβηνε αλλά το συρταράκι δεν άνοιγε. Αυτό το έκανε είται σαν master είται σαν slave και μάλιστα το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα και στα δύο τα ίδια. Καμμια ιδέα; υποψιάζομαι οτι τα τίναξε, αλλα τόσο νωρίς... :cry:
DrFuente Ιανουάριος 16, 2005 Author #3 Ιανουάριος 16, 2005 Φρακάρει σημαίνει;;; Τι να κάνω για να το φτιάξω δηλαδή;;;
PGM Ιανουάριος 16, 2005 #4 Ιανουάριος 16, 2005 RMA the bitch που λεει και ο Βαγκουρας... Αφου εχει εγγυηση πηγαινε το αμεσως !!! Δεν υπaρχει λογος να του "βαλεις" χερι...
spike83 Ιανουάριος 16, 2005 #5 Ιανουάριος 16, 2005 Ασε μονο το ρευμα πανω και ξαναδοκιμασε να το ανοιξεις..ποσο καιρο το εχειις και απο που το πειρες?
DrFuente Ιανουάριος 16, 2005 Author #6 Ιανουάριος 16, 2005 περίπου 3 βδομάδες-1 μήνα (θα δω την απόδειξη και θα σου πω). απο πλαίσιο. τι σημαίνει RMA; θα το πάρουν γιατί για εγγύηση δεν γράφει πουθενά. (καλά ε; εντελώς άσχετος
spike83 Ιανουάριος 16, 2005 #7 Ιανουάριος 16, 2005 RMA .. δεν θυμαμε την ακριβως ερμηνια. με λιγα λογια σημαινει αποστολη του προιοντος στον κατασκευαστη και 1) αντικατασταση ητα2) Επιδιορθωση ..ΔΩΡΕΑΝ αφου εχει εγγυηση..
PGM Ιανουάριος 16, 2005 #8 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DrFuente [Σήμερα, στις 00:02] περίπου 3 βδομάδες-1 μήνα (θα δω την απόδειξη και θα σου πω). απο πλαίσιο. τι σημαίνει RMA; θα το πάρουν γιατί για εγγύηση δεν γράφει πουθενά. (καλά ε; εντελώς άσχετος Πας στο πλαισιο με το drive και την αποδειξη αγορας και ζητας πολυ απλα να το ελεξουν.. RMA = Return Material Authοrization
Bobi Rhoads Ιανουάριος 16, 2005 #9 Ιανουάριος 16, 2005 :OT:εισαι λιγο of topic! υπαρχει και κατηγορια drives-controllersπου μπορουσες να το βαλεις εκει DrFuente!εμενα δεν με πειραζει τιποτα αλλαεκει θα εβρισκες και πιο πολλες απαντησεις στο θεμα σου
DrFuente Ιανουάριος 16, 2005 Author #10 Ιανουάριος 16, 2005 συγγνώμη παιδιά καινούριος είμαι δεν τοχω μάθει το forum αν μπορεί κάποιος moderator να το μεταφέρει; Δοκίμασα να το συνδέσω μόνο στο psu και πάλι τα ίδια. Αναβοσβήνει το λαμπάκι και δεν ανοίγει το συρταράκι.
LordOfRings Ιανουάριος 16, 2005 #11 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 00:09] Πας στο πλαισιο με το drive και την αποδειξη αγορας και ζητας πολυ απλα να το ελεξουν.. RMA = Return Material Autherization Return Material Authοrization
PGM Ιανουάριος 17, 2005 #12 Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 00:19] :OT:εισαι λιγο of topic! υπαρχει και κατηγορια drives-controllers που μπορουσες να το βαλεις εκει DrFuente!εμενα δεν με πειραζει τιποτα αλλα εκει θα εβρισκες και πιο πολλες απαντησεις στο θεμα σου Διορθωθηκε Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 00:33] Return Material Authοrization Σωστος, απο βιασυνη εκανα ενα μικρο λαθακι και εγω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.