billpeppas1442169085 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 Τι έχω κάνει στην π***** την ζωή και με γ***** σε κάθε ευκαιρία ??? :092: :092: :092: Μέσα στο όλο τρέξιμο της εβδομάδας ( ΤΕΙ και ένα σωρό reviews που πρέπει να βγούνε το δυνατό συντομότερο... ) λέω ας βγάλω τώρα τις photos & να στήσω το Vantec Stingray watercooling kit και αύριο ( σ.σ. ) πρωί το βάζω σε ένα PC για τις μετρήσεις...αμ δε!Γ*** το κ****ό μου, η αντλία-προωθητής που έχει το kit ( Hydor L20 ) είναι doa ( Dead On Arrival...νεκρή εν τη άφιξη ) !!!!!!!Aaaaaaarg!!!Ίδια αντλία δεν έχω εδώ, οπότε κατευθείαν πιάνω το κινητό να πάρω το contact μου στην Vantec...αμε!Και εδώ πάλι master of puppets είμαι...αυτόματος τηλ. και μήνυμα: 10 του μηνός είναι η επίσημη γιορτή/αργία στην Taiwan...τζάμι!!!πολύ τζάμι!Επειδή δεν έχω ούτε ώρα για χάσιμο, υπάρχει κανένα καλό παιδάκι στην Λαμία με Hydor L20 να περάσει για ένα καφεδάκι και να κάνω 2 μετρησούλες ??????Please heeeeeelp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Βρε Bill γιατι δεν κανεις μια online παραγγελια απο Hacshop για παραδειγμα και να ζητησεις απο μια courrier να στο φερει αυθημερων?Θα σου στοιχισει σιγουρα κατι παραπανω αλλα αν βιαζεσαι τοσο πολυ και δεν βρεις ανθρωπο να ερθει ως εκει, τοτε ειναι η καλυτερη/μοναδικη περιπτωση που σου απομενει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 pet shop δεν εχετε στην Λαμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 pet shop δεν εχετε στην Λαμια? Έχει καταστήματα και pet shop... τώρα ακόμα και αν προλάβαινα να πάω σε κάποια καταστήματα δεν ξέρω αν θα βρω μια **** L20... έχω και τα κ**ο εργαστήρια στο ΤΕΙ τις χειρότερες ώρες, και όταν τελειώνω από τα εργαστήρια είναι 20:00 και άντε να βρω κατάστημα... Τουλάχιστον μόλις με πήρε από την Vantec και λέει θα μου στείλει μια ακόμα μέσω UPS Express... Είχα δώσει προτεραιότητα στο συγκεκρ. review...αλλά τελικά μάλλον μεθαύριο αυτό... Το μόνο που λείπει τώρα είναι να πάθω κάτι νέο...π.χ. το τροφοδοτικό που είναι εδώ για δοκιμή να είναι DOA, ή κάτι άλλο να γίνει...χμ....καμία πολύωρη διακοπή ρεύματος ? [ μην το γρουσουζεύω... ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Mefisto άσε το παιδί ήσυχο ρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 ΟΚ , και εδώ το θέμα κλειδώνει γιατί όπως φαντάζομαι βρέθηκε λύση . Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.