cxmgp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 Εγκατέστησα την winfast tv xpdeluxe σ'έναν υπολογιστή winxp, αλλά δεν μπορεί να εγκαταστήσει τους drivers. Καθορίζω την θέση των drivers στο cd και τα windows δεν βρίσκουν υλικό συμβατό με την κάρτα. Τι μπορεί να φταίει;
yanni Οκτώβριος 10, 2005 #2 Οκτώβριος 10, 2005 Πίθανόν δεν στους περνάει αυτόματα διότι δεν έχουν περάσει από τον έλεγχο της Μ$, δεν είναι WHQL. Θα πρέπει να διαλέξεις manual το αντίστοιχο inf αρχείο. Αρχικά για το video και στο τέλος για το audio.
cxmgp Οκτώβριος 10, 2005 Author #3 Οκτώβριος 10, 2005 To έκανα αλλά δυστηχώς τίποτα. Δεν μπορεί να <<δει>> τους drivers, παρόλο που τα windows λένε ότι βρήκαν νέο υλικό.
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 10, 2005 #4 Οκτώβριος 10, 2005 Eixa προσφατα αρκετα προβληματα με καρτα της ιδιας εταιρειας οσον αφορα στο λογισμικο (winfast 2000) για ΧΡ. Εστειλα ενα μαιλ στο patwhay@leadtek.com.tw και σε 3 ημερες ελαβα απαντηση με λινκς σε νεα drivers (τα οποια δεν ηταν στο σιτε ονλινε). Κανε το ιδιο, ισως βοηθησουν
cxmgp Οκτώβριος 11, 2005 Author #5 Οκτώβριος 11, 2005 Eixa προσφατα αρκετα προβληματα με καρτα της ιδιας εταιρειας οσον αφορα στο λογισμικο (winfast 2000) για ΧΡ. Εστειλα ενα μαιλ στο patwhay@leadtek.com.tw και σε 3 ημερες ελαβα απαντηση με λινκς σε νεα drivers (τα οποια δεν ηταν στο σιτε ονλινε). Κανε το ιδιο, ισως βοηθησουν Αν μπορείς να μου τα στείλεις στο email μου ,θα με εξυπηρετούσες πολύ. Politis_ger@yahoo.gr
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 11, 2005 #6 Οκτώβριος 11, 2005 Καταρχας αφορουν σε αλλη καρτα. Κατα 2ο, και λιγοτερο σημαντικο, ειναι περιπου 30mb Αν τα θες μπορω να ξεθαψω τα λινκς απο καπου, αλλα δε νομιζω οτι θα σε βοηθησουν.
cxmgp Οκτώβριος 11, 2005 Author #7 Οκτώβριος 11, 2005 Καταρχας αφορουν σε αλλη καρτα. Κατα 2ο, και λιγοτερο σημαντικο, ειναι περιπου 30mb Αν τα θες μπορω να ξεθαψω τα λινκς απο καπου, αλλα δε νομιζω οτι θα σε βοηθησουν. Τους έστειλα email στην διευθυνση που μου έδωσες. Να δούμε .... Thanks για την βοήθεια
cxmgp Οκτώβριος 11, 2005 Author #9 Οκτώβριος 11, 2005 Drivers εδώ οι οποίοι είναι WHQL.δεν αλλαζεί τιποτα με αυτούς τους drivers. Ηταν το πρώτο που δοκίμασα
yanni Οκτώβριος 12, 2005 #10 Οκτώβριος 12, 2005 Υπάρχει και άλλη περίπτωση που μόλις το σκέφτηκα. Αν μπορείς κοίτα με ένα πρόγραμμα όπως το Sisoft Sandra τα vendor και card ids. Στην περίπτωσή σου, η Winfast Deluxe θα πρέπει αν δεν κάνω λάθος στο Sandra και στο PCI/AGP/Cardbases information, να δίνει στο Product_ID : ven_107D, dev_6606. Αν σου δίνει κάτι το διαφορετικό τότε ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να την πας πίσω. Αν δεν την πας διότι δεν θέλεις να περιμένεις πότε θα στην επιστρέψουν απλά στείλε ένα μήνυμα στην Leadtek λέγοντάς τους τι σου δίνει το Sandra. Θα πρέπει να σου στείλουν ένα απλό fix, ουσιαστικά ένα DOS προγραμματάκι που θα ξαναγράψει το eprom chip πάνω στην κάρτα και θα διορθώσει το πρόβλημα.
cxmgp Οκτώβριος 26, 2005 Author #11 Οκτώβριος 26, 2005 Εστειλα μύνημα στη leadtek και μου έστειλαν την ακόλουθη απάντηση:About your case, Please install DScaler4111, then please according attach picture to support us the "Auto Detect ID". (Device ID check.bmp) After we got reply, we will help you soon.Πως θα το κάνω αυτό ; δεν βρήκα καμία επιλογή τέτοι στο dscaler
yanni Οκτώβριος 31, 2005 #13 Οκτώβριος 31, 2005 Σε τι πράγμα απάντησε η Leadtek?Αυτά που σου έγραψα ποιο πάνω και το Sandra τα δοκίμασες?Προφανώς όχι. Οι άνθρωποι απλά σου ζητάνε τις ίδιες πληροφορίες. Αλλά αυτή τη φορά απλά σου ζητάνε τις πληροφορίες αυτές να τις πάρεις από το DScaler ( το ίδιο είναι και καλά που σου προτείνουν αυτό μιας και με προγράμματα σαν το Sandra μπορεί να χαθείς... )Πήγαινε στο DScaler >>> Bt Card >>> Setup card/Tuner και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα βρεις τις πληροφορίες που σου ζητάνε.
aliendna511442169081 Οκτώβριος 31, 2005 #14 Οκτώβριος 31, 2005 Εγώ την πήρα τη Deluxe από ένα φίλο, αλλά ήταν βιαστική κίνηση μέχρι να μαζέψω λεφτά για κάτι καλύτερο.. Μέχρι τότε όμως.. Μια χαρά μου δουλεύουν οι drivers, δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτούς. Αλλού είναι το πρόβλημά μου εμένα (εκτός από το μυαλό μου, για την κάρτα μιλάω..) Όταν κάνω capturing με οποιοδήποτε πρόγραμμα ο ήχος είναι κάτι χειρότερο από χάλια.. Με την εικόνα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά ο ήχος είναι σαν να αλλάζεις σταθμούς στα ΑΜ με το ένα χέρι και ταυτόχρονα με το άλλο να στριφογυρνάς μιά γάτα από την ουρά χτυπώντας τη στο κεφάλι ενός νάνου.. Ίσως λίγο υπερβολική περιγραφή, αλλά προσπαθώντας να δω αυτό που έκανα capturing έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη φαντασία μου για να μη σπάσουν τα νεύρα μου.. Όσοι έχετε την ίδια κάρτα αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα? Αν ναί, βρήκατε λύση?
cxmgp Νοέμβριος 1, 2005 Author #15 Νοέμβριος 1, 2005 Σε τι πράγμα απάντησε η Leadtek?Αυτά που σου έγραψα ποιο πάνω και το Sandra τα δοκίμασες?Προφανώς όχι. Οι άνθρωποι απλά σου ζητάνε τις ίδιες πληροφορίες. Αλλά αυτή τη φορά απλά σου ζητάνε τις πληροφορίες αυτές να τις πάρεις από το DScaler ( το ίδιο είναι και καλά που σου προτείνουν αυτό μιας και με προγράμματα σαν το Sandra μπορεί να χαθείς... )Πήγαινε στο DScaler >>> Bt Card >>> Setup card/Tuner και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα βρεις τις πληροφορίες που σου ζητάνε.Δεν μπορώ να το κάνω από το dscaler (η επιλογή είναι ανενεργή) σήμερα θα δοκιμάσω τη δικιά σου λύση (μέσω του sandra). Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.