Jump to content

Θελω τα φωτα σας!!!!!!

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν θέλω να αλλάξω κουτί γιατί έχω μια μα***ια....!!!Μου αρέσει πολύ το trinity αλλα δεν ξέρω πως πάει από ποιότητα.....Γενικά παιδιά θέλω να μου προτείνεται cases μεχτί 170 euro.....!!!!

Ψαχνεις κουτι για εμφανιση ή για να κανεις τη δουλεια σου? Ριξε και μια ματια στο stacker εχει τεραστιους χωρους μεσα...

ψάχνω κάτι που να συνδυάζει και τα πιο.....το stacker το έχω δει και από κοντά αλλα δεν μου άρεσε....Μιλάω πάντα για ένα κουτί full tower ωραίο...P.X το shark το μονο που θα "ιθελω" να είχε παραπάνω είναι ένα πιο μεγάλο παράθυρο στο πλάι.....

Εγω παντως περιμενω να μου ερθει το Armor σε μερικες μερες...Αν κοιταξεις το Forum θα δεις πως σ αυτα τα λεφτα ειναι αυτο και το Stacker πολυ καλες λυσεις, μετα πεφτουμε θα λεγα μια κατηγορια σε κατι οπως το Tsunami , ισως το Eclipse της Akasa κτλπ... :)

Ενα πολυ καλο κουτι ειναι το stacker της coolermaster και το armor της thermaltake!

Και τα δυο στοιχειζουν καπου στα 160~170 ευρω και ειναι και τα 2 ειναι παρα πολυ

καλα απο ποιοτητα και απο αποψη στησιματος!!!!!

Προσοπικη εκτιμηση χτυπα ενα Armor!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλα το kandalf μου φαίνεται πολύ διαστημικό και το stacker κάπως..................... πολύ απλό μπροστά και φαίνονται και τα 10 slots που έχει.....Και το shark το μονο που με χαλάει το λίγο κενο που έχει στο πλάι....

Καποιος ειχε αναφερει Lian Li ( v2000 ? ) περι τα 150 ευρω...δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο ...παντος αν γινετε ειναι πολυ καλη αγορα.Λιτο κουτι , με "αριστοκρατικη" ομορφια καλομελετημενους χωρους και απο ποιοτητα δεν το συζηταμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.