Jump to content

AthlonXP-M 2600@2600

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο μια περιπετεια που ειχα με μια μητρικη (με ευτυχισμενο τελος)

τελειωσα το συστημα.Θελω μερικες γνωμες ομως

1. 1.8ν για 24/7 σε Mobile Barton με νερο ειναι πολλα?(ακομα τον στρωνω,ελπιζω σε 1.77 αργοτερα)

2. Εδω για πληροφοριες cpu-z

3. Σε Full Load μεγιστη θερμοκρασια που επιασα ηταν 42 με το S&M,Mε Prime95 εφτασε 41 και με FAD τους 39.

Σχολια.......????????

ΥΓ.Εριξα και ενα mod την 9800Pro@ΧΤ με της GigaCube bios,ηταν η μοναδικη εταιρια με κανονικο ΧΤ bios σε 128ΜΒ καρτα απ οσο εψαξα και ειδα.

Μετα απο μια περιπετεια που ειχα με μια μητρικη (με ευτυχισμενο τελος)

τελειωσα το συστημα.Θελω μερικες γνωμες ομως

1. 1.8ν για 24/7 σε Mobile Barton με νερο ειναι πολλα?(ακομα τον στρωνω,ελπιζω σε 1.77 αργοτερα)

2. Εδω για πληροφοριες cpu-z

3. Σε Full Load μεγιστη θερμοκρασια που επιασα ηταν 42 με το S&M,Mε Prime95 εφτασε 41 και με FAD τους 39.

Μια χαρά είσαι... εγώ έτρεχα έναν απλό ΧP με 2 volt για 24/7 δεν είπε κουβέντα... Και οι θερμοκρασίες σου πάρα πολύ καλές.

ΥΓ.Εριξα και ενα mod την 9800Pro@ΧΤ με της GigaCube bios,ηταν η μοναδικη εταιρια με κανονικο ΧΤ bios σε 128ΜΒ καρτα απ οσο εψαξα και ειδα.

νομίζω της gigaΨθβε δεν έχει και τόσο καλά timmings. Πάντως αν έχεις R360 και Samsung τσιπακια κατέβασε αν θές και δοκίμασε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ το bios που έχω μοντάρει για την παλιά την δικιά μου με πολύ ψάξημο στα timmings :023:

Sapphire.9800XT.128MB.Samsung.E-die.moded_better_timmings_2.rar

Οσο αναφορα το cpu αρκετα καλο κομματι. Το ρευμα ειναι λογικο... Σε δικο μου desktop κομματι εδινα 2,15 volt... Μητρικη εχεις αυτη στη sig ?

Oχι.Ελεγα να την μονταρω αλλα μου ηρθε ως απο μηχανης θεος μια DFI Lanparty Ultra B και την εβαλα μεσα.Θα φτιαξω την υπογραφη σημερα.Οτι εχει η παλια sig εκτος απο την μητρικη και την μονταρισμενη πλεον 9800pro@XT.

Τελειωσα δοκιμες του CPU. (ελπιζω μετα το ψησιμο να παει το ρευμα στο 1.77 η ακομα καλυτερα 1.75)

S&M:3 ωρες (το σταματισα εγω)

Stress Prime 2004:~6ωρες (το σταματησα εγω)

και πλεον συνεχιζει με το FAD Μονιμα.

Δώσε ρε άνθρωπε ρεύμα......σε κόβω 2.7 με 1.975v και με το νερό δεν θα έχεις πρόβλημα.....άμα δώσεις και παραπάνω :

maxscreen26ny.th.jpg

Εγω ηθελα να φτασω τα 2600 οπως και το PR που εχει.Λεω να μην γινω απληστος....θα βαλω μπελα στο κεφαλι μου μετα.Μια χαρα ειμαι.

Μην το λυπασαι δωσε τουλαχιστον 1.95 αφου εισαι με νερο δεν θα παθει τιποτα εδινα 2.025 με απλα SLK-800.Εχεις παντως καλο κομματι θα δοκιμαζα τουλαχιστον για τα 2700......

attachment.php?attachmentid=8346&stc=1

post-80-1442174236,3189_thumb.png

LOL ρε ThorLite.2ν εδινες!!!!πω και εγω ειχα την υπονοια οτι το 1.8ν ειναι αρκετο.Μετα το στρωσιμο θα δω που θα παει.Burn In με FAD για 10 μερες.

LOL ρε ThorLite.2ν εδινες!!!!πω και εγω ειχα την υπονοια οτι το 1.8ν ειναι αρκετο.Μετα το στρωσιμο θα δω που θα παει.Burn In με FAD για 10 μερες.

Κοιτα να δεις υπαρχουν και χειροτερα προς τα 2.2V σε απλο 2500+ Barton.......... :044:

attachment.php?attachmentid=8348&stc=1

post-80-1442174237,3955_thumb.png

ΛΟΛ ρε και είχα τύψεις με τα 1.85. Τώρα θα δει το ρετάλι μου

Toτε βεβαια ειχα πολλους Barton να παιζω........ :083: :003:

Toτε βεβαια ειχα πολλους Barton να παιζω........ :083: :003:

ΑΑΑ δεν μας τα ειπες αυτα.Τοτε καλα ειμαι με τα 2.6GHz @ 1.8v,μου αρκει,να μην ειμαι και απληστος κιολας.

ΑΑΑ δεν μας τα ειπες αυτα.Τοτε καλα ειμαι με τα 2.6GHz @ 1.8v,μου αρκει,να μην ειμαι και απληστος κιολας.

Ο μονος Barton που μου καηκε ηταν απο ατυχημα με τα συρματακια στο socket δικιας μου βλακειας δηλαδη.Ολοι οι αλλοι ζουνε και βασιλευουνε απλα ειπα οτι ειχα πολλους ωστε γινει κατανοητο οτι οι απωλειες ηταν αποδεκτες...... :044: :044:

Κι εμένα βρε Θορ κοίτα να δεις σύμπτωση . Ψόφησε ο επεξεργαστής μου πάνω που πήγα να τον συστήσω σε δύο πολύ καλούς φίλους μου. Το μόλεξ και τα κροκοδειλάκια. Εσύ φαντάζομαι ότι πήγες να κάνεις κάποιο wire trick ε?

Κι εμένα βρε Θορ κοίτα να δεις σύμπτωση . Ψόφησε ο επεξεργαστής μου πάνω που πήγα να τον συστήσω σε δύο πολύ καλούς φίλους μου. Το μόλεξ και τα κροκοδειλάκια. Εσύ φαντάζομαι ότι πήγες να κάνεις κάποιο wire trick ε?

Ναι σωστα επαιζα με τον multiplier σε μια μητρικη που ειχε μονο μεχρι 12.5x και ηθελα παραπανω........

ασχημο πράγμα το wire trick :D Εμενα στην ga7va [δεν αλλαζε μουλτι , ] ειχανε φύγει τα mofset 2 μετρα μακρια απο βιαστικο wire trick και ο cpu dead of course :)

φωτο τα απομεινάρια του αθλονα

axp1vy.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.