Jump to content

O FX Μου @6146ΜΗz

GoriLLakos1442169075

Recommended Posts

οπως εισαι στειλε αυτην την φωτο στην εταιρεια της mb σου! Φυσικα και μην τολμησεις να κανεις update bios χωρις να κρατησεις αυτο! μιλαμε τρελο bug! :p

Βασικά να πω ότι το παρακάτω δεν είναι πειραγμένο αρχείο εικόνας κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Βέβαια δεν είναι και αληθινά 4GHz.

attachment.php?attachmentid=8329

post-47-1442174232,7598_thumb.gif

Πο ρε Βασιλη γιατι δε μου ειπες οτι εχεις τοσο καλο κομματι να στο αγοραζα σημερα που σε ειδα :p!

Βρε συ ήρεμα με τις φώτο.....

Κόψε κάτι...1024χ768.....τσ...τσ...τσ!

Πάντως εγώ βλέπω 3251 με 1.552 και ένα fx@@@ κάτω αριστερά. :p

Na ρωτησω σχετικα με τις φωτος????Ειναι αλλου σηκωμενες και απλα δινω το λινκ.......στο pctechnology δεν φορτωνεται τιποτα παραπανω στον server....η κανω λαθος???μου το εξηγεις λιγο αν και OT???ή μου λες ηρεμα για να μην ξεχειλωνει το thread???

Βασικά το δεύτερο. Το όριο έχει μπει κυρίως για αυτό το σκοπό. Δεν θα μπορούσες άλλωστε να ανεβάσεις αυτή την φωτογραφία στο site. Θα σε έκοβε το σύστημα.

Μωρε και 26 μπουκαλες να του καθιζε 6Ghz στον FX δεν θα εβλεπε... Παντως και τα 3,3 που πιανει με αερα ειναι φοβερα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν FX57 που δεν πανε ουτε 3,100 με αερα.

Παντως και αν δεν ηταν bug της μητρικης θα επρεπε ν'εισαι παρα πολυ καλος μαστορας στο photoshop για να κανεις τετοια modιφια που να φαινεται αληθινη!!!!!

Παντως πλακα εχει!!!

Μωρε και 26 μπουκαλες να του καθιζε 6Ghz στον FX δεν θα εβλεπε... Παντως και τα 3,3 που πιανει με αερα ειναι φοβερα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν FX57 που δεν πανε ουτε 3,100 με αερα.

Κανε μια βολτα στο XS και κοιτα.....νομιζω οτι εχω τον καλυτερο μεχρι στιγμης με αερα...:)χωρις πλακα...ειμαι πολυ κολοφαρδος....δεν εβρισκα αλλο stepping κοντα στο 0528 του OPB που ηταν ο καλυτερος και πηρα εναν 0531....και πετααααααααααει....

κριμα που εχει cold bug τετοιο κομματι, αλλα για δωσε ταση να δουμε που φτανει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.