Jump to content

Κι άλλο θέμα που έχει σχέση με αγορά tft 19'' οθόνης.

Recommended Posts

Έχω κοιτάξει και τα άλλα θέματα, αλλά έχω καταλήξει πάνω κάτω στις εξής επιλογές και θέλω βοήθεια ως προς τις εταιρίες κτλ.

Λοιπόν :

- VIEWSONIC VA915 19" με 364,55 €

MVA,20ms,D-Sub (analog)&DVI-D (digital)

-ViewSonic VG910S 19'' με 408€

MVA,25ms,D-Sub (analog)&DVI-D (digital)

-Fujitsu Siemens FSC ScaleoView S19-1 19'' 424,35 €

MVA,25ms,DVI-I (analog and digital)

-το στάνταρ : LG1915S ~300€

TN,12ms, D-Sub μόνο

-ΑΟC LM929 19'' με 348€

MVA,25ms, D-Sub (analog)&DVI-D (digital) (έχω όμως και μια απορία, παλιά είχαν πάρει 2 φίλοι μου μια aoc 17'' η οποία είχε dvi και όταν βάζαμε το σήμα να έρχεται από dvi, έβγαζε μια γραμμή χρυσαφί κάθετη που διαπερνούσε την οθόνη και χαλούσε η εικόνα. Mε analog πάντως όλα ok. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;)

-BELINEA 19'' 101906 345€

(Premium ? )MVA,25ms,D-Sub μόνο

Tην θέλω κυρίως για διάβασμα. ΤΙ θα ήταν καλύτερο; π.χ. MVA panel ή DVI? Mάζεψα κυρίως mva (ή pva) panels, και όχι tn επειδή είναι κυρίως για διάβασμα. Μήπως είναι καλύτερα dvi και όχι mva? Τα πάνω πώς σας φαίνονται;

εγώ αγόρασα την 1915S, και την πήρα κυρίως για διάβασμα, μπορώ να πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

επίσης παρατήρησα διαφορά προς το καλύτερο όσομ αφορά την ποιότητα εικόνας όταν τη συνδεσα με μετατροπέα στο DVI της κάρτας γραφικών μου.

Εγώ πάλι θα πω MVA/PVA. To TN είναι μόνο για τους απαιτητικούς gamers (που όμως μειονεκτούν σε γωνίες θέασης και χρώματα). Η ύπαρξη DVI θα σου κάνει την ζωή καλύτερη, αλλά πρώτο για μένα σε επιλογή είναι το panel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.