@ngel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 Γειά σας παιδιά...Έχω ένα πρόβλημα με τη μητρική μου...Έχω μια A7N8X Deluxe με έναν AMD 2200+, 2x512@400 Kinston, ATI Radeon 9250 SE και τροφοδοτικό 500w QtekΧθες το βράδυ άλλαξα την Volcano 11 που φορούσα στον επεξεργαστή με το Sonic Tower της Thermaltake!Όλα πήγαν καλά, ή σχεδόν όλα, αφού πλέον το σύστημα ξεκινάει, αλλά δεν κάνει το χαρακτηριστικό beep του ελέγχου και η οθόνη δεν ανάβει...Έψαξα πάρα πολύ στο δίκτυο και διάβασα πάρα πολλές πιθανές λύσεις...Καμία όμως δεν έδωσε αποτέλεσμα...Να πώ ότι όλες οι συσκευές ξεκινάνε κανονικά...Απλά δεν ξεκινάει το σύστημα...Έκανα erase την CMOS, αλλά και πάλι τίποτα...Έχει κανείς σας καμιά ιδέα...;;;Σας ευχαριστώ πολύ!
yanni Οκτώβριος 8, 2005 #2 Οκτώβριος 8, 2005 Υποθέτω, αφού δεν κάνει καν beep ότι κάτι δεν πάει καλά με την cpu.Ίσως να μην έχεις βάλει όσο καλά νομίζεις την ψήκτρα. Η ανεμιστήρας της Sonic Tower ξεκινάει?
SoulRiver Οκτώβριος 8, 2005 #3 Οκτώβριος 8, 2005 Βασικα αν δεν εχεις βαλει ανεμηστηρα στην ψυκτρα πιθανον να μπαινει σε λειτουργεια καποιο protection.Δοκιμασε να συνδεσης καποιον ανεμηστηρα για αρχη ωστε να κανεις τις απαραιτητες ρυθμησεις εαν θελεις να εχεις το συστημα σου fanless
madg1442169081 Οκτώβριος 8, 2005 #4 Οκτώβριος 8, 2005 μηπως κατα λαθος κουνηθηκε καμια μνημη απο την θέση της???κοιταξε το!!
@ngel Οκτώβριος 8, 2005 Author #5 Οκτώβριος 8, 2005 Υποθέτω, αφού δεν κάνει καν beep ότι κάτι δεν πάει καλά με την cpu.Ίσως να μην έχεις βάλει όσο καλά νομίζεις την ψήκτρα. Η ανεμιστήρας της Sonic Tower ξεκινάει? Δοκίμασα να τη βγάλω και να την ξαναβάλώ... τίποτα... Βασικα αν δεν εχεις βαλει ανεμηστηρα στην ψυκτρα πιθανον να μπαινει σε λειτουργεια καποιο protection.Δοκιμασε να συνδεσης καποιον ανεμηστηρα για αρχη ωστε να κανεις τις απαραιτητες ρυθμησεις εαν θελεις να εχεις το συστημα σου fanless Δοκίμασα να συνδέσω επιπλέον το ανεμιστηράκι της Volvano... τίποτα... μηπως κατα λαθος κουνηθηκε καμια μνημη απο την θέση της???κοιταξε το!! Τα έχω βγάλει όλα και τα έχω ξαναβάλει... Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... γενικά ότι δοκιμές μπορούσα να κάνω τις έχω κάνει... Καμιά ιδέα για να μπορέσω να ξεκινήσω έστω στο BIOS...???
schumifer Οκτώβριος 8, 2005 #7 Οκτώβριος 8, 2005 Παλαιότερες πικρές εμπειρίες που τρώνε χρόνο. Η ψύκτρα έχει στη βάση της ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι που λείπει .Σαν σκαλοπατάκι ένα πράγμα. Αν όντως είναι έτσι τότε αν αυτό το τμήμα δεν τοποθετηθεί πάνω από το άσπρο του σόκετ τότε ίσως η ψύκτρα να πατάει με κλίση ελάχιστων μοιρών. Αν σκόπευες fanless πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να παρατήσεις αυτήν την σκέψη. Ο 2200 αν είναι παλομίνο τότε απλά καίει , αν T-bred τότε θα είσαι καλά με μικρό ανεμιστήρι.Πάρε πολύμετρο μέτρα τάσεις. Άσε το μηχάνημα εκτός πρίζας λίγες ώρες
@ngel Οκτώβριος 9, 2005 Author #8 Οκτώβριος 9, 2005 Παιδιά, όλα οκ...έβγαλα τη ψύχτρα και την ξεναέβαλα και μια χαρά όλα τώρα...Fanless δουλεύει στους 35 βαθμούς και φτάνει τους 42 max όταν είναι στο 90% σχεδόν loaded για πάνω από 10 λεπτά...Σας ευχαριστώ πολύ!
didicola Οκτώβριος 9, 2005 #9 Οκτώβριος 9, 2005 Κταρχην συγχαρητηρια που το διορθωσες αλλα μια απορια εχω:σηκωθηκες πριν τις 6:59 που εκανες το ποστ για να φτιαξεις τον υπολογιστη?
SoulRiver Οκτώβριος 9, 2005 #10 Οκτώβριος 9, 2005 [MODE=BURNED]γιατι ρε didicola , εσενα δεν σε πιανει αυπνια αμα εχει προβλημα το pc?[\MODE=BURNED] :D
didicola Οκτώβριος 9, 2005 #11 Οκτώβριος 9, 2005 δεν διαφωνω για αυτο, αλλα οταν ερχεται η κουραση ,η νυστα ακομα χειροτερα ,δεν εχεις καθαρο μυαλο να κανεις τα δεοντα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.