tzimis_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 Έχω το εξής σύστημα: P4 1.7 , motherboard Abit i845-w83627hf (bl7/bd7bw7), 384 sdram, σκληρό δίσκο 40gb και κάρτα γραφικών radeon 9200.Το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω Overclocking τον επεξεργαστή; Μέχρι ποσό μπορώ να τον πάω; Επίσης χωρίς να χρειαστώ ψύξη ποσό μπορώ να τον πάω χωρίς να τον κάψω; Αν κάνω o/c τον επεξεργαστή θα επηρεαστούν και οι μνήμες; Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να υπολογίζει το maximum overclocking που να μπορώ να κάνω στον επεξεργαστή; Οι θερμοκρασίες που έχω τώρα είναι από 46 έως 55. Στους πόσους βαθμούς μπορεί να καεί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής;Ευχαριστώ!
krisiun82 Οκτώβριος 8, 2005 #2 Οκτώβριος 8, 2005 Δεν υπαρχει προγραμμα να υπολογιζει το μαξ o/c που μπορει να φτασει το cpu σου..Μονο με το δικο σου τεσταρισμα μπορει να γινει αυτο...Οποτε βαλε 33/66 pci/agp και διερετη στις μνημες και ανεβαζε το cpu ...Με πριμε95 θα δεις ποσο μπορεισ να πας....
krisiun82 Οκτώβριος 8, 2005 #3 Οκτώβριος 8, 2005 Τα ιντελ δεν καιγονται απο θερμοκρασια αλλα απλα δεν θα ειναι σταθερος ή θα κλεινει το pc αν υπερβεις το οριο που εχει θεσει η ιντελ ή το οριο που εχει θεσει στο bios στην μητρικη σου...Και οταν κανεις o/c βεβαια επιρεαζονται οι μνημες γι'αυτο βαλε μεγαλο διερετη για να μεινουν σε χαμηλα mhz οσο κοιτας το cpu...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.