Jump to content

Αρχάριος με Overclocking

tzimis_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το εξής σύστημα: P4 1.7 , motherboard Abit i845-w83627hf (bl7/bd7bw7), 384 sdram, σκληρό δίσκο 40gb και κάρτα γραφικών radeon 9200.Το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω Overclocking τον επεξεργαστή; Μέχρι ποσό μπορώ να τον πάω; Επίσης χωρίς να χρειαστώ ψύξη ποσό μπορώ να τον πάω χωρίς να τον κάψω; Αν κάνω o/c τον επεξεργαστή θα επηρεαστούν και οι μνήμες; Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να υπολογίζει το maximum overclocking που να μπορώ να κάνω στον επεξεργαστή; Οι θερμοκρασίες που έχω τώρα είναι από 46 έως 55. Στους πόσους βαθμούς μπορεί να καεί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής;

Ευχαριστώ!

Δεν υπαρχει προγραμμα να υπολογιζει το μαξ o/c που μπορει να φτασει το cpu σου..

Μονο με το δικο σου τεσταρισμα μπορει να γινει αυτο...

Οποτε βαλε 33/66 pci/agp και διερετη στις μνημες και ανεβαζε το cpu ...Με πριμε95 θα δεις ποσο μπορεισ να πας....

Τα ιντελ δεν καιγονται απο θερμοκρασια αλλα απλα δεν θα ειναι σταθερος ή θα κλεινει το pc αν υπερβεις το οριο που εχει θεσει η ιντελ ή το οριο που εχει θεσει στο bios στην μητρικη σου...

Και οταν κανεις o/c βεβαια επιρεαζονται οι μνημες γι'αυτο βαλε μεγαλο διερετη για να μεινουν σε χαμηλα mhz οσο κοιτας το cpu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.