gto234 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 Πηρα τον seagate 160gb (ide) τελεταία σειρα της εταιρίας 7200.9 αλλά απογοητεύτηκα πλήρως από τον θόρυβο που έκανε σε σχέση με τον παλιό μου maxtor 60gb.Εχω σύστημα αρκετά αθόρυβο και η μόνη πηγή θορύβου ήταν ο maxtor.Ειπα κι εγω να πάρω seagate που φημίζονται για την ησυχία τους αλλά τελικά δεν...Ο σκληρός έκανε ένα βουητό(και όχι δεν ηταν προβληματικός) το οποίο μου εσπαγε τα νευρα!Πάντως απο επιδόσεις ήταν πολύ καλός.Δείτε και το HDTune.Εν τέλει το μόνο που μένει να δοκιμάσω είναι οι Samsung που προτείνονται και από το silentpcreview.com.Εχει κανεις samsung να μου επιβεβαιώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Οκτώβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Έχω 2 samsung ide και είμαι αρκετά ικανοποιημένος και από απόδοση και από θόρυβο. Δεν κάνουν το γργρ κατά την ανάγνωση δεδομένων αλλά ούτε και κάποιο συχνό μόνιμο ήχο, αυτό όμως στο λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί το pc μου δεν είναι και ότι πιο αθόρυβο επομένως αν είναι κάτι πολύ σιγανό ίσως να μην το έχω παρατηρήσει…Να σημειώσω ότι είναι δυο 80άριδες ATA 133. Στο λέω γιατί ένας ATA100 που είχα πάρει μαζί με αυτούς τους δυο έκανε σα τρένο… Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos6699 Οκτώβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Εγώ πήρα πριν από λίγες μέρες τον 160άρη SATA της σειράς 7200.7. Μόνιμο ήχο δεν έχει, τουλάχιστον δεν τον αντιλαμβάνομαι εγώ, απλά κάνει ένα όχι ενοχλητικό γργρ όταν διαβάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αυτό είναι χαρακτηριστικό των Seagate. Έχω έναν 120άρη, που κάνει αυτόν τον εκνευριστικό ήχο. Προσωπικά δεν ξαναπαίρνω Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Οκτώβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 έχω έναν raptor (που λένε ότι ακούγεται πολύ) και ένα seagate...δεν ακούω κανένα απο τους δύο!είμαι ο μοναδικός(?) που έχω ZM-2HC2 της zalman στους σκληρούς μου και σε θέμα θρύβου κάνει πολύ καλή δουλειά! σε θέμα ψύξης μάλον όχι γιατί οι σκληροί μου ψιλοκαίγανε πριν που τους ακόυμπισα...(είναι και απο τη παρασκευή ανοιχτό το pc)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Οκτώβριος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Βασικά ευτυχώς τον πήγα πίσω τον σκληρό και μου έκοψαν πιστωτικό για τα λεφτά οπότε θα πάρω κάτι άλλο.Ας είναι καλά οι αλυσίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.