Jump to content

ASUS A8V DELUXE ή MSI K8N NEO2 PLATINUM

sa1901

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λέω να περάσω στην άλλη πλευρά μιας και κάηκε η Intel μητρική μου.

Έχω ήδη παραγγείλει έναν AMD ATHLON 64 3200+ 2.00GHz VENICE και την MSI K8N NEO2 PLATINUM.

Η παράδοση καθυστερεί λόγω της MSI και σκέφτομαι μήπως πρέπει να προτιμήσω την ASUS A8V DELUXE.

Αυτό το λέω γιατί έμαθα πως η MSI δεν έχει PCI lock στους Sata 1 και Sata 2. Όχι πως καίγομαι τόσο για το o/c, αλλά δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί. Μπορεί στο μέλλον να κάνω. Ποτέ δεν ξέρεις.

Έχει και η Asus κάτι αντίστοιχο που χρειάζεται προσοχή ή είναι καλύτερα να την προτιμήσω;

Χρησιμοποιώ μόνο Sata δίσκους.

Ευχαριστώ

Μια και ειχα στο παρελθον την A8V 6 μηνες με τον 3500+ μου εκανε παρεα μεχρι να παρω την DFI και εχω τωρα και την Neo 2 σαν backup ας απαντησω:

Eγω θα επαιρνα την A8V και overclock κανει και απολυτα σταθερη ειναι σαν μητρικη εχει και εξτρα IDE/SATA RAID ιδιο με της P4C800.Δεν ειναι για πολυ xtreme ΗΤΤ πανω απο 280 αρχιζουν τα δυσκολα αλλα μια και παιρνεις και 3200+ ακομα και με την A8V θα τα βρεις τα ορια του χωρις να σε περιορισει η μητρικη.......

A η Neo 2 οντως δεν εχει PCI lock στα SATA1,2 κατα τα αλλα δεν εχει σημαντικο προβλημα ομως ειναι ποιο παραξενη σαν μητρικη........

καλησπερα και απο μενα. Εδω και 2 μηνες περιπου εχω την asus a8v-deluxe.

Eιναι η τριτη μητρικη asus που πεφτει στα χερια μου και εχω και τον Venice 3200+ επανω της.Η μητρικη ειναι φανταστικα σταθερη και απροβληματιστη οπως και ολες οι asus.Δεν κανει και το καλυτερο overclocking, ομως εφτασε ανετα τον venice στα 2400 me default vcore, εχει δεχτει οτι μνημες της εχω βαλει επανω, εχει τα παντα απο εξοπλισμο, και ειναι

και αρκετα γρηγορη.ΠΟΤΕ δεν ειχα κανενα κολημα η ασυμβατοτητα με κατι.

Επισης δεχεται ΟΛΟΥΣ τους ATHLON DUAL CORE ΜΕ ΤΟ τελευταιο bios.

Πιστευω οτι ειναι μια αριστη επιλογη.

Φιλε sa1901 οι πιο πολυ στο forum παιρνουν την Msi λογο πιο καλης συμπεριφορας στο

overckock αναφερω χαρακτηριστηκα οτι η δικη μου πηγε ανετα fsb 315 αλλα

και οι αsus ειναι παρα πολυ καλες μητρικες αλλωστε αν δεν σε νοιαζει το τρελο overclock

δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

Αν έχεις καλό τροφοδοτικό πάρε MSI, εγώ έχω την MSI 865Neo2-PFISR/3.A και είχα κάτι προβλήματα λόγω τροφοδοτικού, όταν άλαξα δεν μου ξαναπαρουσίασε τίποτα και όλα μια χαρά.

Αρα προτινώ MSI.

asus a8v-deluxe.

Επισης δεχεται ΟΛΟΥΣ τους ATHLON DUAL CORE ΜΕ ΤΟ τελευταιο bios.

Πιστευω οτι ειναι μια αριστη επιλογη.

Μιας και ψαχνω για ενα φιλο μου για Α64 ειναι σιγουρο αυτο που λες? θα μπορεσει να παρει καποιον dual core σε κανα χρονο νατον βαλει επανω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.