lordelesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 Τι λέτε για αυτές τις μνήμες? Είναι σχετικά παλιές αλλά φοράνε TCCD πάνω σε brainpower PCB, certified μέχρι 275 με καλά timmings και με εγγλυηση corsair. Είναι λίγο ακριβές εδώ στο Ελλάδα βέβαια...Τις έχει κανείς? Σε σχέση με G.Skill LE τι λένε?Σε πρώτη φάση άσχετα με το κόστος και σε δεύτερη αν λάβουμε υπόψιν και το κόστος.
slaught Οκτώβριος 7, 2005 #2 Οκτώβριος 7, 2005 Κοιτα η corsair ειναι καλη εταιρεια τωρα για gskill ρωτα τον Master των μνημων τον thorlite αυτος τις πηρε θα ξερει να σε κατατοπισει καλυτερα!!!!Κοιτα μικρο διαφορες θα εχουν στις επιδοσεις!Απο οτι μου ειχε πει ο sln σ'ενα προηγουμενο thread καλυτερα να πας σε μνημες σαν αυτες της υπογραφης μου αλλα θα πρεπει ν'αλαξεις και μ/β γιατι θελουν πολλα βολτ
lordelesar Οκτώβριος 10, 2005 Author #3 Οκτώβριος 10, 2005 Τελικά τις χτύπησα τις Corsair, τις έχω τώρα 2.5-3-3-6@240 -παραπάνω κολώνει ο prescott, περιμενω τα νερά ... Τις βρήκα σε καλή τιμούλα και είπα να δοκιμάσω. Anyway, μια ερώτηση: στο bench του Sandra, με τα παραπάνω settings μου βγάζει bandwidth σχεδόν ίδιο με τις προηγούμενες μνήμες, 2.5-3-3-6@200. Ακόμα και στα 275 (το πρεσκότι άντεξε ίσα ίσα να τελειώσει το sandra!!) δεν ανέβηκε παρά 200mb,σχεδόν τίποτα. Παίζει κάτι με τον mem controller του 865? Αλήθεια βλέπω κάτι amdάδες με b/w 7000+ με τα ίδια πάνω κάτω settings και εμένα με το ζόρι ανεβαίνει πάνω από 5200, τις πταίει?
slaught Οκτώβριος 10, 2005 #4 Οκτώβριος 10, 2005 Κοιτα οι amd εχουν τον ελεκτη μνημης πανω στον επεξεργαστη ενω οι intel πανω στη μ/βαυτο δικαιωλογει μια μικρη αυξηση ταχυτητας υπερ των amd.Απο εκει και περα μπορει να παιζει καμια ασυμβατοτητα με το board! Τσιμπα καμια asus p4c800-e παρα πολυ καλο εργαλίο!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.