Jump to content

Προτάσεις για αγορά νέου hardware.

gerogero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά, έχω 350 λίρες και θα ήθελα να πάρω τροφοδοτικό, κουτί και ανεμιστηράκια για το σύστημα , τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Από τροφοδοτικό σκέφτομαι να πάρω ένα enermax 600 watt sli ή ένα akasa 650watt (πιστευω επίσης ότι είναι sli). Ποιό από τα δύο ή τί άλλο προτείνετε?

Εγώ enermax θα έπερνα αλλά μετά την δοκιμή με τα 34 τροφοδοτικά στο hexus στρέφομαι προς το akasa... Σωστός ή όχι?

Όσον αφορά το κουτί με εντυπωσίασαν τα akasa clear akrylic λόγω ομορφιάς και το coolermaster stacker stc-t01 λόγω σχεδιασμού, ευρυχωρίας και ανεμιστηρακίων. Βασικά όντας απογοητευμένος με το υπάρχον κουτί θέλω κάποιο που να ψύχεται καλά και κατα προτίμηση με πολλούς 120ηδες ανεμιστήρες. Τέλος θέλω να ψύξω όλο το σύστημα είτε αυτό σημαίνει ανεμιστηράκια ή κάποια άλλη λύση. Θέλω όμως να είναι αθόρυβο και αποδοτικό ώστε να μπορέσω να υπερχρονίσω επεξεργαστή α64 3200+ και κάρτα γραφικών BFG 7800 GT.

Επίσης το τροφοδοτικό θέλω να έχει molex για την μεγάλη είσοδο μητρικής διότι υποψιάζομαι ότι τώρα με το qtec που έχω δεν τροφοδοτείται επαρκώς και γι'αυτό έχω χαμηλές επιδόσεις στα παιχνίδια που πάιζω... :022:

"Λιρες"??? Δηλαδη??? Ποσα ευρω μας κανουν οι 350 λιρες??? Απο Κυπρο εισαι???

"Λιρες"??? Δηλαδη??? Ποσα ευρω μας κανουν οι 350 λιρες??? Απο Κυπρο εισαι???

Tην ίδια απορία έχω και γω.

:D XEXEXEXE!

Συγγνώμη ρε παιδιά, ξέχασα το βασικότερο. Είμαι Αγγλία και θέλω να ψωνίσω από το overclockers!! Έλληνας είμαι!!!

Λοιπόν τί προτείνετε?

Εαν θεωρησουμε ως μοναδικες λυσεις τα δυο κουτια που προτεινες τοτε σου προτεινω το Stacker καθως εμφανισιακα εμενα δεν μου πολυαρεσουν τα συγκεκριμενα κουτια της ακασα και κατα δευτερον το stacker ειναι εγγυηση :) Αν παλι εισαι ανοιχτοσ και σε αλλες προτασεις θα μπορουσες να κοιταξεις καποιο αλλο οπως το Shark( 2x12cm fan ) , το Tsunami ( 2 x 12 cm fan ) , το Armor η Kandalf( 2 x 12 & 2 x 9 cm fan ) της Thermaltake.Επισης πολυ καλο λεγετε πως ειναι το eclipse της Akasa( 2 x 12cm fans ).Εαν ψαξεις λιγο και την συγκεκριμενη κατηγορια θα βρεις κι αλλα πιστευω.Οσον αφορα τον θορυβο, εγς προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις οποιο κουτι σ αρεσει και αν αποδειχθει θορυβωδες τοτε να αντικαταστησεις καποιους ανεμηστηρες η να παρεις καποιο panel ρυθμισης των στροφων :)

• 5 months later...

Τελικά κουτί καινούριο δεν πήρα αλλά διάλεξα akasa 650w και vantec tornados και γαι τώρα είμαι o.k..:114:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.