Alexisferos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 πολυ πρακτικο κ ομορφο τανκ... υπαρχει στην ελλαδα μας παιδια μου αρεσε πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 αρκετά όμορφο, από τιμή τι λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 $14.95Nταξ εμενα αυτο το tankακι δε θα εφτανε ουτε για πλακα τοσα λιτρα εχω κ παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 14.95$ εκεί, στην Ελλάδα όμως;Τι εννοείς δεν θα έφτανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Προτιμω τα μεγαλα δοχεια,βαρελια...οσο πιο πολυ νερο τοσο καλυτερα...τωρα αυτο εδω τι να κανει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 χεχε, τι να σου πω. Προσωπικά δεν είδα καμία ιδιαίτερη διαφορά σε θερμοκρασία. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να είναι βυθιζόμενη η αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Προτιμω τα μεγαλα δοχεια,βαρελια...οσο πιο πολυ νερο τοσο καλυτερα...τωρα αυτο εδω τι να κανει.....Αυτο θα ειχε ενα σκοπο αν τυχον ειχες καποιο εξτρα τροπο απαγωγης θερμοτητας στο μεγαλο σου τανκ. Π.χ. να ειχες για τανκ κατι αντιστοιχο του reserator... Οπως εισαι σε ενα βαρελι 1 λιτρου, απλα θα αργησεις περισσοτερο να πιασεις την θερμοκρασια "πλατο" σε σχεση με καποιον που εχει π.χ. κλειστο κυκλωμα. Παντως ιδιες θερμοκρασιες θα εχεις με το κλειστο κυκλωμα... Συν-πλην 1 βαθμο μαξ.Πολυ πιο αποτελεσματικο να βαλεις μεγαλυτερο ψυγειο, παρα μεγαλυτερο τανκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 1 Λιτρο ?? Εγω εναν τενεκε απο τυρι μεγαλο καπου στα 10 λιτρα... απλα θα αργησεις περισσοτερο να πιασεις την θερμοκρασια "πλατο" σε σχεση με καποιον που εχει π.χ. κλειστο κυκλωμα. Aυτο εινα που θελω...αν κ δε ζεστενεται κ ποτε... Δεν εχω μεγαλο ψυγειο για αυτο το εκανα ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.