Jump to content

PCI-e to AGP 8x convertor

Guest

Recommended Posts

Το εγραψα ετσι γιατι ο διαυλος pci-e είναι απο κατω και πανω του μεσω του κονβερτηρίου φοριέται η αγπ κάρτα. Και αφου όλα ξεκινάνε από κατω προς τα πάνω (πχ η ανάπτυξη των φυτών) το έγραψα pci-e to AGP 8x :)

Πρέπει να ναι συμβατό με όλες τις καρτες και μητρικές.

Εγω αποσο ξερω ειναι για μια συγκεκριμενη καρτα γραφικων που ειναι μικρη και ισα ισα να κανεις την δουλεια σου!Μπορει να κανω και λα8ος!!

edit: ATOP supports the Albatron AGP cards in the following series:

FX5200 Series

MX4000 Series

FX5700LE Series

AGP6200 Series

FX5700 Series

FX5900XT Series

6800 Series

:036:

Αν η albatron εβγαζε και ατι θα ελεγε και για ατι. ελα που ομως βγαζει μόνο nvidia. :) (μαρκετινγκ είναι)

Υ.Γ.Παιδια, αν τη βρίσκει κανείς στο εξωτερικό(μπορει να την αγοράσει) παρακαλώ ας επικοινωνησει μαζί μου...

Το συγκεκριμενο προιον τοσο καιρο τωρα δεν εχω μπορεσει να το βρω πουθενα . Εχω ψαξει και taiwan αλλα δεν καταφερα να εντοπισω κατι.

Επισης , σε ολο το ebay , δεν εχω καταφερει να βρω ιχνος του.

Απο οτι θυμαμαι , δινεται μαζι με μια συγκεκριμενη μητρικη της albatron.

Αν υπηρχε διαθεσιμο , σιγουρα ολο και καποιο review θα ειχαμε δει.

δηλαδη Μπιλ το έχεις.....?

Δηλαδή...δεν το έχω, αλλά έχω άν8ρωπο στην Taiwan που μπορεί να πάει να το αγοράσει και να μου το στείλει μαζί με κάποια αποστολή.

Αλλά διάβασε και τα υπόλοιπα...ότι δίνεται πρός το παρόν τουλ. μόνο με την κάρτα 6200AX...

Δεν το εχει απλος επειδη εχει "γνωριμιες" και περναει πολυ hardware απο τα χερια του

(τυχερε αν θες αλλαζουμε θεσεις) μπορει να του ερθει καποια μ/β και να στο στειλει!!!!!

ποσο κανει? (αν επιτρεπεται..) 8ρ

Δεν ξέρω ακόμα πόσο κάνει...

Άλλωστε αφού δεν το θέλει κάποιος ακόμα, τι να κάνω?

Να πω στην Manager κατασκευαστή hardware να αφήσει την δουλειά της και απλά να δεί πόσο κάνει ? :D

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM, θα βάλω να μάθουμε τιμή, και αν τελικά θέλει κανείς, τα παραγγέλνω, και μας τα στέλνει δωρεάν ( την αποστολή εννοώ :D , την αξία του προϊόντως θα την εξοφλήσετε κανονικά ) μέσω αποστολής που μου κάνει products για review...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.