Guest Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Αυτό το κονβερτήρι της Albatron που μπορω να το βρώ(στην Ελλάδα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Τον τίτλο τον έγραψες ανάποδα.Ο αντάπτορας είναι agp to pcie....και δέν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι σήμερα κάπου στην Ελλάδα (απ'όσο γνωρίζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Τον τίτλο τον έγραψες ανάποδα.Ο αντάπτορας είναι agp to pcie Αν το παρεις ομως απο mobo σε vga τοτε ειναι σωστα Moνο για Albatron (μητρικη και καρτα)ειναι αυτος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Το εγραψα ετσι γιατι ο διαυλος pci-e είναι απο κατω και πανω του μεσω του κονβερτηρίου φοριέται η αγπ κάρτα. Και αφου όλα ξεκινάνε από κατω προς τα πάνω (πχ η ανάπτυξη των φυτών) το έγραψα pci-e to AGP 8x Πρέπει να ναι συμβατό με όλες τις καρτες και μητρικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Εγω αποσο ξερω ειναι για μια συγκεκριμενη καρτα γραφικων που ειναι μικρη και ισα ισα να κανεις την δουλεια σου!Μπορει να κανω και λα8ος!!edit: ATOP supports the Albatron AGP cards in the following series:FX5200 SeriesMX4000 SeriesFX5700LE SeriesAGP6200 SeriesFX5700 SeriesFX5900XT Series6800 Series :036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αν η albatron εβγαζε και ατι θα ελεγε και για ατι. ελα που ομως βγαζει μόνο nvidia. (μαρκετινγκ είναι) Υ.Γ.Παιδια, αν τη βρίσκει κανείς στο εξωτερικό(μπορει να την αγοράσει) παρακαλώ ας επικοινωνησει μαζί μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Το συγκεκριμενο προιον τοσο καιρο τωρα δεν εχω μπορεσει να το βρω πουθενα . Εχω ψαξει και taiwan αλλα δεν καταφερα να εντοπισω κατι.Επισης , σε ολο το ebay , δεν εχω καταφερει να βρω ιχνος του.Απο οτι θυμαμαι , δινεται μαζι με μια συγκεκριμενη μητρικη της albatron.Αν υπηρχε διαθεσιμο , σιγουρα ολο και καποιο review θα ειχαμε δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Παίδες, κοιτάξτε μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 δηλαδη Μπιλ το έχεις.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 δηλαδη Μπιλ το έχεις.....?Δηλαδή...δεν το έχω, αλλά έχω άν8ρωπο στην Taiwan που μπορεί να πάει να το αγοράσει και να μου το στείλει μαζί με κάποια αποστολή.Αλλά διάβασε και τα υπόλοιπα...ότι δίνεται πρός το παρόν τουλ. μόνο με την κάρτα 6200AX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ποσο κανει? (αν επιτρεπεται..) 8ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Δεν το εχει απλος επειδη εχει "γνωριμιες" και περναει πολυ hardware απο τα χερια του (τυχερε αν θες αλλαζουμε θεσεις) μπορει να του ερθει καποια μ/β και να στο στειλει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ποσο κανει? (αν επιτρεπεται..) 8ρ Δεν ξέρω ακόμα πόσο κάνει... Άλλωστε αφού δεν το θέλει κάποιος ακόμα, τι να κάνω? Να πω στην Manager κατασκευαστή hardware να αφήσει την δουλειά της και απλά να δεί πόσο κάνει ? Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM, θα βάλω να μάθουμε τιμή, και αν τελικά θέλει κανείς, τα παραγγέλνω, και μας τα στέλνει δωρεάν ( την αποστολή εννοώ , την αξία του προϊόντως θα την εξοφλήσετε κανονικά ) μέσω αποστολής που μου κάνει products για review... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Μπιλ δες λιγο τα πιεμια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.