DevilCry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2005 Χαιρετώ ξανά παίδες!!!Εδώ και καιρό μου έχει έρθει το Υδρόψυκτο kit απο το extremeshop "light edition" το οποίο είναι εδώ .Μέσα στο kit υπάρχει το λεγόμενο ταφ εξαέρωσης :017: .Όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη,ας μου εξηγήσει πως το χρησιμοποιώ.Βεβαίως να μην ξεχάσω ευχαριστήσω τον ευγενέστατο unseen για όλα,μα ποιο πολύ για το πολύτιμο χρόνο που σπατάλησε για να με βοηθήσει. :041:
Alexisferos Οκτώβριος 6, 2005 #2 Οκτώβριος 6, 2005 (ελπιζω να εχεις διαβασει τον οδηγο υδροψυξης ε?)οδηγος υδροψυξης by KTM λοιπον θα αρχισω λεγοντας σου οτι πρωτα απο ολα πρεπει να βρεις θεση για τιν αντλια κ το ψυγειο σου. μολις το κανεις αυτο τοποθετησε κ το μπλοκ κ κοψε τα λαστιχα στο μηκος που τα θες.κανε τις ενωσεις κ στο λαστιχο που παει στην εισαγωγη του κυκλοφωρητη κοψε σε το λαστιχο βαλε το Τ πλαστικο ρακορακι κ στην πλευρα που μενει χωρις λαστιχο βαλε κ εκει ενα κομματι 10cm.. ε απο εκει τωρα θα γεμισεις το κυκλωμα με ενα χωνακι κ απο εκει θα περιμενεις να βγουνε ολες οι μπουρμπουλιθρες κουνιοντας κ χτυποντας τα εξαρτηματα προς διαφορες κατευθηνσεις...μολις τελειωσεις απλα βαλε μια ταπα εκει...οριστε ετοιμο το νερακι σου κ εξαερωμενο
schumifer Οκτώβριος 7, 2005 #3 Οκτώβριος 7, 2005 Έχεις το τηλέφωνο του unseen και ακόμη ταλαιπωρείσαι?
DevilCry Οκτώβριος 7, 2005 Author #5 Οκτώβριος 7, 2005 Έχεις το τηλέφωνο του unseen και ακόμη ταλαιπωρείσαι? Πίστεψέ με,τον έχω πρίξει (αλλά με pm)Γιαυτό αποφάσισα να κάνω το ποστ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.