Jump to content

Half life 2

Ιπποκράτης

Recommended Posts

Καλησπερα,

Στο chapter ENTANGLEMENT του παιχνιδιου σε καποιο σημειο πλακωνουν απο τεσσερις σηδερενιες πορτες συνεχεια στρατιωτες μαζι με τα υπταμενα περιστροφομενα δρεπανια(εκεινα τα κοκκινα).

Πως σκατα να το προχωρισεις το σημειο αφου βγαινουν συνεχεια. Οτι και να κανεις οπου κ αν τρεξεις κ κρυφτεις σε κοπανανε. Εχει βεβαια στον τοιχο μια ενεργεια κ πανωπλια να ρουφας αλλα τελειωνουν καποια στιγμη.

Κανεις που να καταλαβε ποιο σημειο λεωκ αν υπαρχει κανα tip να το περασω γιατι μου εχει σκισει πολυ τους @@σακους.

Ευχαριστω

δεν ειμαι σιγουρος για ποιο σημειο λες αλλα σιγουρα υπαρχει ηδη thread για hl2 γραφτο εκει πολλοι το κοιταζουν και μπορει να εχει ηδη απαντηση για το σημειο που λες

Αρχική απάντηση από Ιπποκράτης

Καλησπερα,

Στο chapter ENTANGLEMENT του παιχνιδιου σε καποιο σημειο πλακωνουν απο τεσσερις σηδερενιες πορτες συνεχεια στρατιωτες μαζι με τα υπταμενα περιστροφομενα δρεπανια(εκεινα τα κοκκινα).

Πως σκατα να το προχωρισεις το σημειο αφου βγαινουν συνεχεια. Οτι και να κανεις οπου κ αν τρεξεις κ κρυφτεις σε κοπανανε. Εχει βεβαια στον τοιχο μια ενεργεια κ πανωπλια να ρουφας αλλα τελειωνουν καποια στιγμη.

Κανεις που να καταλαβε ποιο σημειο λεωκ αν υπαρχει κανα tip να το περασω γιατι μου εχει σκισει πολυ τους @@σακους.

Ευχαριστω

Σου δίνει επίσης και 3 droids τα οποία μπορεις να βαλεις όπου θέλεις. Εγώ εβαλα τα 2 να φυλάνε την μία πόρτα ενα να φυλάει την απεναντί της και καθομουνα εκει αναμεσα ωστε να τα σηκωνω κάθε φορά που πέφτανε.

Αρχική απάντηση από Ιπποκράτης

Καλησπερα,

Ευχαριστω

οτι λεει ο αλεχ

Eνταξει το περασα...Βρηκα αλλο καλυτερο τροπο.....τα βαζεις κ τα 3 στο δωματιο με τα πυρομαχικα κρυβεσαι πισω απο το μπαουλο κ περιμενεις να ερθει η κοπελιτσα..κανα 5 λεπτο ημουν εκει κρυμενος ουτε ενας δεν πλησιασε...τελικα ηταν πολυ πιο ευκολο αποσο νομιζα...

ευχαριστω παντως

περιμενωντας τωρα το επομενο σημειο που 8α κολλησω!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.