Ιπποκράτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Καλησπερα, Στο chapter ENTANGLEMENT του παιχνιδιου σε καποιο σημειο πλακωνουν απο τεσσερις σηδερενιες πορτες συνεχεια στρατιωτες μαζι με τα υπταμενα περιστροφομενα δρεπανια(εκεινα τα κοκκινα).Πως σκατα να το προχωρισεις το σημειο αφου βγαινουν συνεχεια. Οτι και να κανεις οπου κ αν τρεξεις κ κρυφτεις σε κοπανανε. Εχει βεβαια στον τοιχο μια ενεργεια κ πανωπλια να ρουφας αλλα τελειωνουν καποια στιγμη.Κανεις που να καταλαβε ποιο σημειο λεωκ αν υπαρχει κανα tip να το περασω γιατι μου εχει σκισει πολυ τους @@σακους.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 δεν ειμαι σιγουρος για ποιο σημειο λες αλλα σιγουρα υπαρχει ηδη thread για hl2 γραφτο εκει πολλοι το κοιταζουν και μπορει να εχει ηδη απαντηση για το σημειο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιπποκράτης Ιανουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 μου το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο που ειπες..υπαρχει ειδικα κατηγορια για το παιχνιδό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6067 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Ιπποκράτης Καλησπερα, Στο chapter ENTANGLEMENT του παιχνιδιου σε καποιο σημειο πλακωνουν απο τεσσερις σηδερενιες πορτες συνεχεια στρατιωτες μαζι με τα υπταμενα περιστροφομενα δρεπανια(εκεινα τα κοκκινα).Πως σκατα να το προχωρισεις το σημειο αφου βγαινουν συνεχεια. Οτι και να κανεις οπου κ αν τρεξεις κ κρυφτεις σε κοπανανε. Εχει βεβαια στον τοιχο μια ενεργεια κ πανωπλια να ρουφας αλλα τελειωνουν καποια στιγμη.Κανεις που να καταλαβε ποιο σημειο λεωκ αν υπαρχει κανα tip να το περασω γιατι μου εχει σκισει πολυ τους @@σακους.Ευχαριστω Σου δίνει επίσης και 3 droids τα οποία μπορεις να βαλεις όπου θέλεις. Εγώ εβαλα τα 2 να φυλάνε την μία πόρτα ενα να φυλάει την απεναντί της και καθομουνα εκει αναμεσα ωστε να τα σηκωνω κάθε φορά που πέφτανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Ιανουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Ιπποκράτης Καλησπερα, Στο chapter ENTANGLEMENT του παιχνιδιου σε καποιο σημειο πλακωνουν απο τεσσερις σηδερενιες πορτες συνεχεια στρατιωτες μαζι με τα υπταμενα περιστροφομενα δρεπανια(εκεινα τα κοκκινα).Πως σκατα να το προχωρισεις το σημειο αφου βγαινουν συνεχεια. Οτι και να κανεις οπου κ αν τρεξεις κ κρυφτεις σε κοπανανε. Εχει βεβαια στον τοιχο μια ενεργεια κ πανωπλια να ρουφας αλλα τελειωνουν καποια στιγμη.Κανεις που να καταλαβε ποιο σημειο λεωκ αν υπαρχει κανα tip να το περασω γιατι μου εχει σκισει πολυ τους @@σακους.Ευχαριστω οτι λεει ο αλεχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιπποκράτης Ιανουάριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Eνταξει το περασα...Βρηκα αλλο καλυτερο τροπο.....τα βαζεις κ τα 3 στο δωματιο με τα πυρομαχικα κρυβεσαι πισω απο το μπαουλο κ περιμενεις να ερθει η κοπελιτσα..κανα 5 λεπτο ημουν εκει κρυμενος ουτε ενας δεν πλησιασε...τελικα ηταν πολυ πιο ευκολο αποσο νομιζα...ευχαριστω παντωςπεριμενωντας τωρα το επομενο σημειο που 8α κολλησω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.