Jump to content

Corsair ValueSelect cl2.5 δε παίζουν dual!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω πάρει για ένα φίλο το set αυτό της Corsair 2*512 μαζί με την MSI K8n Sli Platinum και τον Amd 64 3000+ 939...

Το pc ποστάρει μόνο όταν οι μνήμες είναι σε single channel, σε dual δεν κάνει post! Δοκίμασα bios update και να τις βάλω και στα άλλα δύο slots μήπως και κάποιο έχει πρόβλημα... Μετά δοκίμασα τις ίδιες δικές μου μνήμες και ούτε έπαιζαν. Άλλαξα μητρική (πάλι την ίδια πήρα και πάλι update έκανα) και πάλι δεν παίζουν οι παλιομνήμες! Να τις αφήσω σε single??? Να δώσω λίγο ρεύμα; Έχει enermax τροφοδοτικό, σταθερό μου φαίνεται. Τι λέτε;

Άμα δώσεις ρεύμα, δώσε και στον επεξεργαστή μιας και ο Memory controller είναι στον επεξεργαστή.

Όταν τις βάλω σε single channel (1-3 slots ίδιο χρώμα) ξεκινάει. Θα ρυθμίσω το bios για παραπάνω ρεύμα και μετά θα τις βάλω dual. Dual η μητρική λέει είναι στα slot 1-2 και 3-4, παρόλο που τα χρώματα είναι διαφορετικά στα slot, μη σας μπερδεύει. Δοκίμασα και τους δύο συνδιασμούς dual αλλά δεν ποστάρει.

Λοιπόν λέτε να δώσω ρεύμα cpu κ μνήμες; πόσο;; Τι άλλη ρύθμιση έχετε υπόψην σας;; ;)

Μην δώσεις πολύ. Έως 1.5V στην CPU και 2.7 στις μνήμες.

Αν τελικά δεν παίξουν σε Dual Channel πέρνα τις RMA.

Έχω τις ίδιες μνήμες σε P4C800 και παίζουν dual μια χαρά εδώ και κανα χρόνο.

Μάλλον δεν υποστηρίζονται απο τη μητρική, δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Ψάξε και λίγο στο internet για το συνδιασμό μνημες-m/b που έχεις.

Έχω τον ίδιο συνδιασμό για μένα και πάει άψογα, για αυτό το προτίμισα. Θα δώσω ρεύμα, θα δοκιμάσω ξανά και τις δικές μου ίδιες μνήμες και αν δε παίξει.. Rma. Κατα το βράδυ μάλλον θα μπορέσω να σας πω! Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Καλησπέρα-Καλημέρα! Έδωσα ρεύμα αλλά δεν έκανε τίποτα καινούριο. Έβαλα τις μνήμες στο δικό μου pc και έπαιξαν dual. Επίσης οι δικές μου μνήμες δεν παίζουν dual στο άλλο pc! Η μόνη βασική διαφορά στα pc είναι τα CPU... το δικό μου 3200+ ενώ το άλλο 3000+ . Μητρικές και μνήμες ίδιες. Μητρική είναι η δεύτερη που αλλάζω. Τι να φταίει; το cpu???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.