Jump to content

Watercooling tips

kickeras

Recommended Posts

Hello,

να πω την αλήθεια με watercooling δεν έχω ασχοληθεί και ότι ξέρω είναι από ότι διαβάζω στις περιγιήσεις μου στο internet οπότε γνώμη από πρώτο χερι δεν έχω. Και να είχα βέβαια αν δε χαλάσεις κάτι δε μαθαίνεις και όρεξη για πανυγήρια δεν εχω hehehehe. μια απορία που μου χει προκύψει είναι η εξής: αξίζει να πάρω κάνα έτοιμο kit η να πάρω τα κομμάτια ένα ένα? κλειστό η ανοιχτό? έχω διαβάσει ότι μπορώ στο forum αλλά στο bottom line αν δε πάρω κανα kit ποιά είναι τα καλύτερα που μπορώ να πάρω? λογικά στο καινούργιο μου pc θα βάλω watercooling αλλα με φοβίζει τώρα ότι πρωτάρης στην υδρόψυξη μην κάνω καμια μ****α και κλαίω τα λεφτά μου μετά....

Χωρις προσωπικη εμπειρια αλλα απ οσο εχω ενημερωθει επι του θεματος.

Μερικα kit δεν αξιζουν και πολυ τα λεφτα τους.Εαν θες καλες επιδοσεις απο την υδροψυξη σου λιγα kitακια θα σε ικανοποιησουν αλλα και παλι μαλλον δεν θα φτασουν εκει που φτανει μια καλη custom υδροψυξη.Εαν θελεις κατι ευκολο στην εγκατασταση , ισως λυτο και σε χωρο τοτε μπορεις να κανεις ευκολα την δουλεια σου με ενα kit.

Με το Water Cooling "Light Edition" πιστευω οτι θα εισαι οκ. Στην περιπτωση που το παρεις τα παιδια απο το eXtreme shop θα σε βοηθησουν με τις οποιες αποριες σου. Το συγκεκριμενο πακετο εχει ολα οσα χρειαζεσε για την τοποθετιση του. Στειλε ενα e-mail για να ενοιμερωθεις καλυτερα απο τους ειδικους.

Κοιτα αυτο που δινουν τα παιδια ειναι παρα πολυ καλο οπως επισης πολυ καλο για τα λεφτα του ειναι αυτο που δινει το multirama me 100 ευρω.Ομως δεν πρεπει να περιμενεις

και παρα πολλα απλα εχει παρα πολυ ευκολη εγκατασταση !!!

Παντως ενα custom σκοτωνει!

Οχι ρε συ μην φοβασαι αφου η τρομπα ειναι η ιδια το ψυγειο βγαινει με τα ρακορ στημενα

οποτε το μονο που μενει ειναι να βαλεις το μπλοκ .Των παιδιων τα μπλοκ εχουν ρακορ απλως θελουν 2 σφικτηρακια για καθαρα ψυχολογικους λογους.

Εαν εχεις υπομονη και δεν βιαζεσαι , τοτε πολυ απλα στηνεις ενα custom συστημα και το ελεγχεις ενα βραδυ εαν εχει διαροες ( εξω απο το κουτι εννοειτε ) και την επομενη μερα , εαν ολα λειτουργησουν οκ το βαζεις και μεσα στο κουτι...Δεν ρισκαρεις τιποτα , μονο χρονο χανεις :)

slaughterer σε ψιλοεχασα σε αυτά που είπες αλλα ok μια χαρά ακούγεται...πολλά εξαρτήματα ρε παιδί μου. Είναι γιατί έχω μείνει στη θεωρία. Soulriver και αυτό καλο ακούγεται...

Άντε να πουλήσω το pc μου να πάρω καινούργιο....αυτό το κοιτάω και μου θυμίζει εργασίες και πτυχιακές.

Δες το καλύτερο είναι να πάρεις εσύ blocks κυκλώματα k.l.p και να το κανεις αλλα σαν πρωτάρης σε watercooling(όπως και εγώ)θα σου είναι δύσκολο χωρίς βοήθεια...και εγώ θέλω να κάνω μονος μου ένα watercooling system αλλα φοβάμαι άντε το κάνω..πες ότι είναι συνδεδεμένο...το βάλω και τελικά κάτι δεν έχω κάνει σωστά....τότε???Με λίγα λόγια την Ga***μισά

το καλυτερο ειναι να το φτιαξεις μονος σου το κιτ!!τα ποιο πολλα ετοιμα εχουν παραπλισιες επιδοσεις με πολυ καλες αεροψυξεις!!οποτε πεταμενα λεφτα!!μπλοκ προτιμησε καποιο handmade πχ απο skinny13!οσο για το φοβο μην εχεις διαροη αστο να δουλεψει 24h εκτος pc πανω σε μια εφημεριδα για να δεις αν εχει διαροες!!

ναι...θα το δοκιμάσω έτσι....θα συμβουλευτώ k τα παιδιά από το extremeshop ή καμια checkmate. Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν που να έχει φτιάξει υδρόψυξη μονος του και αυτός είναι ο λόγος που αγχώνομαι. Πρώτο θέμα να πουλήσω το pc μου και μετά βλέπουμε...:D

Δες το καλύτερο είναι να πάρεις εσύ blocks κυκλώματα k.l.p και να το κανεις αλλα σαν πρωτάρης σε watercooling(όπως και εγώ)θα σου είναι δύσκολο χωρίς βοήθεια...και εγώ θέλω να κάνω μονος μου ένα watercooling system αλλα φοβάμαι άντε το κάνω..πες ότι είναι συνδεδεμένο...το βάλω και τελικά κάτι δεν έχω κάνει σωστά....τότε???Με λίγα λόγια την Ga***μισά

Δεν είναι ανάγκη να πάει στραβά κάτι πάνω στο πισι! Γι' αυτό τεστάρεις την υδροψυξη εκτός κουτιού :031:

Εγώ προτείνω να τη φτιάξεις μόνος σου την υδρόψυξη! Ψάξε το λίγο, δεν είναι δύσκολο...

παιδια η αντλια και το ψυγειο στο Water Cooling "Light Edition" θα σηκωνει και ενα μπλοκ για τη vga?

εχω 3500+ clawhammer (idle:43 full:53) και 6600gt (idle:47 full:77)

δεν ενδιαφερομαι για overclocking, πιο πολυ για ησυχια το θελω

sorry για το ψιλο off topic αλλα μην ανοιγω καινουριο θεμα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.